PRIJATELJSKA SURADNJA

Jelena Rozga i klapa Rišpet u emotivnoj baladi

Nakon trijumfa na prošlogodišnjem Splitskom festivalu, brojnih hitova poput  Sunce mi od tebe dolazi, Lumin, Ćaća, Kad je pošla ća, klapa Rišpet predstavlja glazbeni spot za svoju novu pjesmu Prsti zapleteni koju su snimili s prijateljicom klape Jelenom Rozgom.  

Jelena je dugogodišnja prijateljica, tu je od samih početaka klape i odavno smo znali da želimo upravo s njom napraviti duet. Imamo veliku privilegiju da nakon suradnje s legendarnim Mišom Kovačom napravimo pjesmu s još jednom od najvećih zvijezda s ovih prostora. Smatram kako su i Jelena i klapa unijeli dio sebe u ovu pjesmu i iznijeli je s puno emocije i iskreno se nadam kako će “Prsti zapleteni” naći put do srca slušatelja kao što su to činile pjesme Rišpeta do sada – izjavio je skladatelj Pero Kozomara.

Isto se nada i Jelena Rozga: Drago mi je da sam otpjevala ovaj duet sa klapom Rišpet i da ponovno surađujem  u studiju s mojim prijateljem Perom Kozomarom. Pjesma mi je od prvog  slušanja ušla u srce i nadam se da će se slušateljima svidjeti koliko i meni  – rekla je pjevačica.