LJUBAV U SPLITU

Marija Omaljev i Miraj Grbić: Žudnja za prvim TV poljupcem

Iako su u braku četiri godine i dijele isti poziv, glumicu Mariju Omaljev Grbić (29) i njezina supruga Miraja Grbića (36), TV gledatelji prvi put će zajedno vidjeti u drugoj sezoni sapunice “Ruža vjetrova” koja se 10. rujna počinje emitirati na RTL-u.

– Marija i ja zajedno smo više od osam godina i dosad smo bili par samo na pozornici u “Tramvaju zvanom čežnja”, što je bio i Marijin diplomski rad. Bio sam i gost u sapunici “Dolina sunca”, oboje smo i dio tima humorističnog serijala “Lud, zbunjen, normalan”. U posljednjih godinu dana bili smo i u dva filma, ali tek ćemo u “Ruži vjetrova” biti u istom kadru – objašnjava Miraj Grbić.

Zajednički angažman oboje su shvatili kao dobrohotnost sudbine jer će moći više vremena biti zajedno. Iako je i dosad sarajevski glumac često dolazio u Split da bi bio uz suprugu. Njih dvoje, naime, ne dopuštaju da ih posao razdvoji na dulje vrijeme. A u Split su se, kažu, oboje zaljubili.

– Naša splitska idila nakratko će biti prekinuta potkraj godine jer moram u Hollywood zbog dogovora oko novog angažmana koji mi je ponuđen nakon što sam se pojavio uz Toma Cruisea u četvrtom nastavku “Nemoguće misije”. Zatim se vraćam u Split i ostajemo do travnja. A tko zna, možda naša televizijska priča u međuvremenu ode u drugom smjeru pa između mene i Marije padne i prvi TV poljubac – nada se Miraj Grbić.

Dolores Tolić

Pročitali ste skraćenu verziju teksta o stvarnoj i televizijskoj ljubavi Marije Omaljev i Miraja Grbića. U tiskanom izdanju Glorije (br. 922) saznajte i ostale detalje ili se pretplatite na PDF izdanje.

Linker
07. travanj 2024 03:23