ROMANSA FINOG DEČKA

Marko Tolja sretno zaljubljen u samozatajnu manekenku

Riječki pjevač Marko Tolja (27) dočekan je ovacijama u kafiću Domino nakon pobjede u Plesu sa zvijezdama. Uz brojne čestitke, vidno razdragan, otvorio je pobjednički šampanjac, a malo kasnije i razrezao tortu. Cijelo to vrijeme njegova djevojka, 26-godišnja zagrebačka manekenka Ana Ivančević , stajala je po strani, gotovo se priljubivši uz prozor kafića i, nezainteresirana za sve što se oko nje zbiva, razgovarala s prijateljicom. Slavljenik joj se nekoliko puta približio, ali i ostao na pristojnoj udaljenosti. No kad bi im se pogledi ipak sreli u toj gužvi, oboje bi se diskretno nasmijali.

– Svoje ljubavi nikad nisam volio gurati u prvi plan pa bih volio da tako i ostane. To više što se ni Ana ne želi eksponirati na taj način. A ja njezinu želju poštujem. Otkrit ću samo da nam je super – kaže pjevač kojeg su već nakon prvog javnog nastupa, 2007. na Dori, prozvali hrvatskim Frankom Sinatrom.

Ana Ivančević, manekenka i diplomirana me­­na­­dže­­rica turizma, sasvim zadovoljava kriterije 27-godišnjeg pjevača. Visoka je 177 centimetara, skladno je građena, a dizajneri je vole angažirati jer nikad ne naglašava sebe, već kreaciju. Tihana Harapin Za­­le­­pugin za Anu ima samo riječi hvale. Vrlo je pristojna, povučena, točna, profesionalna i vrlo dobro odgojena. Njeno se ime nikada nije vezivalo ni uz najmanji skandal. Uk­­rat­ko, prava dama, djevojka za poželjeti.

S Markom Toljom prvi put je viđena početkom prosinca, na koncertu Olivera Dragojevića u dvorani “Vatroslav Lisinski”. Tada su uspjeli umaknuti fotografima, koristeći se ulazom za izvođače. Ali vrlo se brzo ipak doznalo da su u vezi tri mjeseca.

Damir Leljak

Pročitali ste skraćenu verziju teksta o Marku Tolji i njegovoj djevojci Ani Ivančević. U tiskanom izdanju Glorije (br. 885) Marko otkirva i kakve djevojke voli te kakva mu je ženska obuća seksi, te govori o glazbenoj okolini iz koje je potekao i koja ga je formirala. U tiskanom izdanju saznajte i detalje međunarodne karijere Ane Ivančević. Možete se pretplatiti i na PDF izdanje.

Linker
20. travanj 2024 08:46