screenshot
LEMONADE

Nevjera i osveta u fokusu novog albuma

Dugoočekivani novi album američke pjevačice napokon je objavljen, a Beyonce (34) je i ovog puta uspjela nadmašiti samu sebe. Nakon nenajavljene objave albuma Beyonce 2013. godine, slavna se pjevačica potrudila i uspjela svoje obožavatelje ponovno iznenaditi.

Prije tjedan dana Beyonce je sve zaintrigirala kratkim trailerom naslovljenim “Lemonade” za koji su mnogi pretpostavili da se radi o najavi autobiografskog filma ili teaseru za novi spot, ali slavna pjevačica 23. travnja na HBO kanalu kratkometražnim filmom premijerno je predstavila svoj šesti studijski uradak.

Nitko nije očekivao ono što je Beyonce servirala novim vizualnim albumom – odlični video uradci, u kojima otkriva i djelić privatnog života, politički angažirani tekstovi i suradnja s brojnim glazbenicima poput Kendricka Lamara, The Weeknda, Jacka Whitea i Jamesa Blakea.

via GIPHY

Album su mnogi proglasili dosad stilski najraznovrsnijim albumom slavne pjevačice: pop pomiješan s R&B-om, rockom, countryjem, reggae glazbom, soulom i hip hopom proteže se kroz 12 pjesama koje su se najprije mogle preslušati samo na servisu Tidal, a sada su dostupne i preko iTunesa te Amazona.

Mnogi smatraju da će Beyonce svojim šestim studijskim albumom nadmašiti Adele i osvojiti nagradu za album godine, a kraljica popa, kako je mnogi zovu, podigla je dodatnu prašinu pjesmama u kojima pjeva o nevjeri.

via GIPHY

Obožavatelji su odmah zaključili kako je slavna pjevačica potvrdila da joj je suprug Jay Z bio nevjeran te se zapitali jesu li osim albuma – servirani i papiri za razvod.

via GIPHY

Ipak, od osvetničkog tona, Beyonce na kraju dođe do pomirljivog poručivši da prava ljubav opstaje te da će zalizati ožiljke.

via GIPHY

Linker
20. travanj 2024 12:46