GUŠTI

Stefan Kapičić i Miranda Viđak: Sunce, more i ljubav

Idealan odmor za mene je opuštanje u kafiću na plaži, s čašom mojita u ruci. Otkad sam kao klinac nezgodno pao sa skutera u more, nisam ljubitelj morskih vratolomija. Ovogodišnji odmor na Hvaru pamtit ću po lijepom druženju s prijateljima. Danju smo se kupali u Palmižani, a na večer odlazili u klubove. A sada me čeka još nekoliko lijepih dana i u Splitu – kaže Stefan Kapičić (33), srpski glumac, koji u serijalu Nove TV “Larin izbor” i u filmu “Larin izbor: Izgubljeni princ” glumi Nikšu Ivanova.

Sin nekadašnje košarkaške legende Dragana Kapičića godišnji odmor provodi s djevojkom, splitskom modnom dizajnericom i manekenkom Mirandom Viđak (36), s kojom već osam godina živi na relaciji Los Angeles-Beograd-Zagreb-Split. Ona se potkraj srpnja predstavila novom kolekcijom svog modnog brenda Moodytwin, a sada, nakon desetak dana uživanja na Hvaru, stigli su i u Split.

 

– Smjestili smo se kod moje mame Mirjane koja se odlično slaže sa Stefanom. Zna da obožava meso pa mu stalno nešto peče, a on nju osvaja šarmom – otkriva Miranda Viđak.

Napisala Kristinka Šćavina Snimio Jure Ravlić 

Sve fotografije s ljetovanja Stefana Kapičića i Mirande Viđak pogledajte u tiskanom izdanju Glorije (br. 920) ili se pretplatite na PDF izdanje.