MONIKA KRAVIĆ I MARIO MAMIĆ

Svadba od milijun kuna

Iz predsjedničkog apartmana u kojem je nedavno odsjeo američki predsjednik George W. Bush , voditeljica Monika Kravić i izabranik njezinog srca, direktor agencije Mamić sport Mario Mamić, dizalom su se spustili do Kristalne dvorane zagrebačkog hotela Westin ukrašenog svijećama i ružičastim cvjetnim aranžmanima.

Atraktivna mladenka zablistala je u prekrasnoj Valentinovoj vjenčanici s dugačkim bijelim velom koju je ekskluzivno za nju nabavio salon Spoza, dok je mladoženja za svečanost odjenuo klasično crno odijelo.

350 uzvanika do ranih jutarnjih sati zabavljali su pjevači Maja Šuput i Thompson, ali prava “ludnica” nastupila je tek kada je mladoženjin otac na zabavu doveo pjevačku legendu Mišu Kovača.

Na fešti su se našli i Iva Gačić – urednica Nove TV, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić,pročelnik Gradskog ureda za kulturu Duško Ljuština, nogometaš Dario Zahora s djevojkom Ines, glumac Mario Valentić sa suprugom Mirnom Maras te nedavno razvedeni mladi redatelj Dominik Sedlar, koji je na svadbu došao sam.

Medijima je pristup bio zabranjen, a kako bi se osiguralo da se nitko nepozvan ne prošverca na vjenčanje, zakupljena je i cijela podzemna garaža hotela.

Crkveno vjenčanje održano je prošle srijede u maloj Crkvi svetog Duha na zagrebačkom Jarunu. Monika je za kumu izabrala kolegicu s Nove TV Ivonu Perišu, a Mario za kuma prijatelja iz školskih dana. Osim roditelja i najuže rodbine, na crkvenom vjenčanju bili su samo najbolji prijatelji mladenaca.

Ponosni tata Zdravko Mamić sinovu je svadbu navodno platio milijun kuna, čime je to vjenčanje postalo najskuplje i najglamuroznije u Hrvatskoj.

Barbara Ivezić

Linker
03. travanj 2024 15:45