IDEJE ZA PLAŽU

Kultne Pacha trešnjice na neodoljivim Yamamay kupaćim kostimima

Jedna od najpoznatijih svjetskih party destinacija, noćni klub Pacha na Ibizi, posudio je svoj vizualni identitet eksluzivnoj Yamamay beachwear kolekciji

Eksplozija boja, uzoraka i tekstura najbolje opisuje još jedno u nizu odličnih Yamamay specijalnih izdanja za ljeto 2017. godine. U suradnji sa svjetskim party imenom, noćnim klubom Pacha na Ibizi, Yamamay donosi savršenu mješavinu ekstravagancije, stila i slobodnog duha u beachwear kolekciji “začinjenoj” i ponekim komadom zavodljivog donjeg rublja.

Ekscentričan print bikinija i trikinija od laminirane svile i zlatnog tila idealan je recept za nezaboravan beach party outfit, dok tropske boje i brazilske gaćice savršeno predstavljaju bezbrižan duh Ibize. Trešnjice na bikiniju s trokutićima zaokružuju kolekciju savršenom dozom suptilne provokativnosti nadahnute kultnim Pacha tulumima. Kratke hlačice, majice i ručnici upotpunit će dnevna izdanja, dok će duga crna prozirna haljina elegantno padati niz tijelo i plijeniti poglede. Neočekivani začin kolekciji dolazi u obliku izazovnog donjeg rublja – prozirni bodiji kao seksepilna alternativa klasičnim topovima ili bustier s volanima od tila koji besprijekorno pristaje preplanuloj puti donose zavodljivi duh Ibize u svaki kutak svijeta.

Linker
22. travanj 2024 00:43