Objekt žudnje

Nova kolekcija odvažnih tapeta iz Hrvatske koja redefinira trendove u uređenju doma

 MagisWall

Proljeće je pravo vrijeme za uzbudljive projekte kojima ćete udahnuti svježinu vlastitom domu. Prilikom dizajniranja interijera naglasak treba biti na stvaranju okruženja koje će biti kvalitetno i funkcionalno te odražavati vašu osobnost. A uz današnje mogućnosti, lako je stvoriti i vizualno očaravajući prostor. Baš zbog ovih karakteristika zidne tapete su već godinama vodeća zidna obloga u svijetu dizajna interijera.

image
MagisWall
image
MagisWall
image
MagisWall

Poznati domaći proizvođač tapeta, MagisWall lansirao je proljetnu kolekciju koja nudi zadivljujući niz motiva koji će svakoj prostoriji u vašem domu dati osobnost i karakter. Nova dizajnerska kolekcija kreirana je hrabro, s posebnim naglaskom na snažnim umjetničkim djelima koja traju. Tako nova kolekcija slavi ekspresiju lica odvažne žene s jedne, te nudi snagu mora i prirodne oaze, s druge strane. MagisWall je poznata tvrtka u industriji tapeta koja je više od 12 godina poznata po predanosti kvaliteti, izvrsnosti dizajna i zadovoljstvu kupaca. "Od samih početaka vjerujemo kako bi vaš dom trebao odražavati tko ste - vašu osobnost, stil, vašu priču. Zato su naše kolekcije dom raznim stilovima.", rekla je Janja Pavetić, suosnivačica i kreativna direktorica MagisWalla. "Naša proljetna kolekcija dokaz je tog uvjerenja, nudeći raznolik raspon dizajna koji se mogu prilagoditi vašem individualnom ukusu. Bilo da želite dati hrabru izjavu ili stvoriti spokojno utočište, naše tapete dizajnirane su da inspiriraju i svakom prostoru daju jedinstven izgled", dodaje Pavetić.

image

Modern bright bathroom interiors 3D rendering illustration

MagisWall
image
MagisWall
image
MagisWall
image
MagisWall
image
MagisWall
image
MagisWall

Nova kolekcija slavi individualnost kao nikada prije. Kroz nekoliko motiva željeli su prikazati snagu žena koje su vječna inspiracija raznih umjetničkih djela, a uz homage ženama dizajneri su inspiraciju pronašli i u motivima prirode. Ide ljeto pa su motivi mora i valova česti i umirujući, a za ljubitelje apstrakcije, također postoji dio kolekcije kojem neće moći odoljeti. Ako želite potpuno personaliziranu zidnu tapetu, možete kombinirati motive i boje, no zanimljivo je da možete birati među nekoliko različitih struktura materijala.

image
MagisWall
image
MagisWall

"Naše tapete ne samo da podižu estetsku privlačnost prostora, nego pružaju i praktične prednosti kao što su izdržljivost i jednostavno održavanje. Lako se čiste, a novi materijali i tehnologija omogućuju njihovu instalaciju i u kupaonicama, čak i ispod tuša. Odlična su alternativa pločicama, estetski neusporediva, bez zahtjevnih fuga, jednostavne za održavanje. Za razliku od boja ili drugih zidnih tretmana, tapete nude neograničene mogućnosti u smislu uzorka, teksture i boje. Naša proljetna kolekcija utjelovljuje ovaj etos, pružajući vlasnicima domova priliku da stvore prostore koji su individualni kao što su i oni sami", izjavila je Pavetić.

image
MagisWall
image
MagisWall

Bilo da se radi o prilagodbi boja, skaliranju uzoraka ili izmjenama u detaljima samog dizajna, mogućnosti su beskrajne, a svaka tapeta priča jedinstvenu priču. Ljepota i kvaliteta nisu jedina obilježja ovog proizvođača. Stalnim inovacijama i ulaganjima u proizvodnju i unapređenje proizvoda, tapete domaćeg proizvođača sad se još jednostavnije postavljaju, te su prikladne za brzinski proljetni makeover bilo koje prostorije vašeg doma.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 13:07