OBITELJSKI DOM

Elegantno uređena mala kuća s kaminom i obiteljskim fotografijama

 

Vodimo vas u mali, tek preuređeni, obiteljski dom sa dvije spavaće sobe. Vlasnici su ovaj dom zatekli u gotovo ruševnom stanju, a nakon što su ga adaptirali, trebalo je doraditi stvari kao što su osposobiti kamin i povećati pritisak vode. Nakon mjeseci rada, napokon su krenuli s dekoracijom prostora. Odlučili su se za moderan stil te jednostavne nijanse koje su savršeno upotpunili - uzorcima, ali i jarkim bojama u spavaćim sobama.

U kuhinji i blagovaonici uskladili su rustikalan i moderan stil. Dok su kuhinjski elementi jednostavnih linija i visokog sjaja, u blagovaonici prevladava drvo. Zid je popločan i obojan u bijelo, a na njega su postavljene drvene daske kao statement dekorativi element.

Obje spavaće sobe jednostavno su uređene, imaju bračne krevete i po jednu dugačku drvenu policu na kojoj su dekorativni elementi. U jednoj sobi u fokusu je jarka žuta boja koja stvara savršen kontrast s interijerom, dok su u drugoj ipak malo blaže, pastelne boje.

U ovaj mali dnevni boravak obitelj je uklopila dvije dvosjedeće sofe, drveni stolić, zid s galerijom obiteljskih fotografija i jednostavan držač za časopise. No, u fokusu sobe je kamin, iznad kojeg su smjestili televiziju, a dodatno su ga istaknuli tapetama zanimljivog uzorka. Dodatnu toplinu obiteljskog doma interijeru dodaju ukrasni jastuci i deke na svakoj od sofa.

Izvor: idealhome.co.uk

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. svibanj 2024 13:11