ZBOGOM MANHATTAN!

Usred teškog razvoda Joe Jonas prodaje svoj momački stan: ima tri spavaće sobe, izuzetno dugačak kuhinjski otok, golemu terasu, vratara 24 sata na dan...

Joe Jonas i Sophie Turner

 AFF-USA/SHUTTERSTOCK/AFF-USA/SHUTTERSTOCK
U oglasu se navodi cijena od 5,99 milijuna dolara

Iako bi netko mogao pomisliti da bi to mogao biti prilično solidan dom za jednog neženju, poznati pjevač Joe Jonas - sad kad je opet "single" - ponovno pokušava prodati svoj momački stan na Manhattanu, i to za 5,99 milijuna dolara. Oglas je objavljen nakon što je pjevač usred teškog i medijski popraćenog razvoda postigao dogovor o zajedničkom skrbništvu nad kćerima s glumicom Sophie Turner.

Joe Jonas je stan kupio za 5,6 milijuna dolara u ožujku 2018. - godinu dana prije tajnog, iznenadnog vjenčanja u Vegasu sa Sophie Turner. Prvi put ga je pokušao prodati za 6,5 milijuna dolara 2020. godine.

Elegantan stan suvremenog uređenja s čistim linijama i crno-bijelom paletom boja, na drugom katu zgrade u vrlo traženoj četvrti NoLita, površine je 270 kvadrata. Do njega se dolazi dizalom s ključem, a centralni dio čini open space s kuhinjom i dnevnim boravkom. Fotografije otkrivaju prostor ispunjen svjetlom s prozorima od poda do stropa, obrubljenim elegantnim crnim čeličnim gredama, zatim crno-bijeli pod koji unosi dozu otkačenosti u moderan interijer, bijelu kuhinju s izuzetno dugačkim kuhinjskim otokom s mramornom radnom pločom koji pruža savršeno okruženje za ležeran obiteljski doručak ili druženje s prijateljima...

Stan ima tri spavaće sobe. Glavna spavaća soba opremljena je prostranom garderobom, vlastitom kupaonicom s dvostrukim umivaonicima i staklenim vratima koja vode na prostranu terasu od 130 kvadrata. Stan također ima pristup uređenoj krovnoj terasi te vratara 24 sata na dan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 05:56