Tajne profesije

Hoyka u Tuhelj pozvao brojne poznate - ovo se zove dobra zabava!

Uspješni fotograf Damir Hoyka već 12. godinu zaredom organizirao je u Tuheljskim toplicama seminar za buduće fotografe, a na kojem je okupio i brojne domaće uglednike koji su rado pozirali u dobroj atmosferi

Dvanaesta po redu Fotosofia, sedmodnevni besplatni seminar za naprednu fotografiju pod vodstvom Damira Hoyke ovih se dana tradicionalno održava u Tuheljskim toplicama. I ove će godine petnaest odabranih seminarista na predavanjima i tematskim photo sessionima doznati kako snimiti dobar portret, modnu, reklamnu i art fotografiju, a ovaj uspješni fotograf posebno se veseli novoj generaciji 'fotosofa'. Uživaju tamo i brojna poznata lica, a upravo je ovoga utorka održan 12. Celebrity Day kada su Hoykinim seminaristima pozirali poznati glumci, sportaši, voditelji. Tako su se pred objektivom mladih fotografa našli glumci Daria Lorenci Flatz, Goran Grgić i Duško Valentić, sarajevska glumica i pjevačica Amina Hamzić, atletičarka Matea Parlov i brojni drugi.

'Osim fotografiranja imamo i platformu za upoznavanje, a ja uvijek preferiram da to bude sport jer se ljudi kroz njega puno bolje upoznaju i bolje se razvijaju emocionalni odnosi. Zanimljivo je, posebno mlađoj generaciji, vidjeti sve ta poznata lica u nekim drugim izdanjima, a ne samo na televiziji. Posljednjih godina trčimo, a prošle godine me oduševila Doris Pinčić Rogoznica koja je bila prva na šest kilometara. Ove je godine na tri kilometara prvi bio skijaš Natko Zrnčić Dim što je također fascinantno jer je prije samo šest mjeseci imao tešku ozlijedu', priča nam Damir Hoyka koji je prepun dojmova, baš kao i njegovi seminaristi koji su stvorili i neke od ovih fotografija.

 

 

 

Tagovi