Profimedia
"Beauty and the beast"

Ljepotica na ekranu i na crvenom tepihu: Emma Watson zablistala na londonskoj premijeri

SInoć je u Londonu održana premijera dugo iščekivanog Disneyjevog klasika "Ljepotica i Zvijer", a glavna zvijezda večeri bila je - očekivano - britanska glumica Emma Stone koja je zabljesnula u ledenoplavoj haljini kuće Emilia Wickstead.

Filmskoj ekranizaciji jednog od najpopularnijeg Disneyjevih crtića već predviđaju astronomski uspjeh, a brojni filmski kritičari, kao i sam redatelj Bill Condon, smatraju da je to upravo zahvaljujući Emmi Watson kojoj je uloga Belle ostvarenje dječjeg sna.

LONDON, ENGLAND - FEBRUARY 23:  Emma Watson attends UK launch event for Disney's
Getty Images
Emma Watson

Profimedia

Getty Images

"Kada radite s glumcima koji sami biraju svoje uloge, pročitate njihove životopise i odmah počinjete razmišljati o tome kako će se stopiti s likom. Za Emmu sam odmah znao da je prava osoba za ulogu, pravo je utjelovljenje Belle, pred kamerama, ali i u privatnom životu." - izjavio je redatelj.

Profimedia

Profimedia

Ovo nije prva Disneyjeva princeza koju je 26-godišnja glumica trebala utjeloviti. Ponuđena joj je i uloga Pepeljuge koju je na kraju odigrala Lilly James.

"Kada sam odbila ulogu Pepeljuge nisam niti znala da se planira i ekranizacija 'Ljepotice i Zvijeri'. No kad su me pitali bih li glumila Belle, odmah sam osjetila povezanost s likom." - izjavila je glumica koju su na premijeri njezinog novog filma usporedili upravo s likom kojeg je odbila igrati. U ledenoplavoj haljini i s kosom podignutom u nemarnu pletenicu koja se opliće oko glave, neodoljivo je podsjećala upravo na Pepeljugu.

Getty Images

Osim Emme Watson, u filmu glumi i britanski glumac Dan Stevens, neprepoznatljiv u ulozi Zvijeri, Luke Evans kao glavni negativac Gaston, Stanley Tucci, Emma Thompson, Ewan McGregor...

Profimedia

Profimedia

Profimedia

Profimedia

Linker
16. travanj 2024 23:14