Promo
Ugodno druženje u znaku proslave

Proslavljen 10. rođendan Studija Antonija u centru Zagreba

Studio u centru Zagreba već je deset godina sinonim za najluksuznije trendove iz svijeta njege, stiliziranja kose te najmodernije beauty tretmane

Studio Antonija, jedna od najpoznatijih zagrebačkih lifestyle oaza koja na jednom mjestu objedinjuje najmodernije frizerske i kozmetičke usluge te ekskluzivne proizvode svjetski renomiranih brendova, jučer je u samom centru Zagreba proslavio svoju desetu godišnjicu. Uz brojne dugogodišnje klijentice i poznate Hrvatice, Tamaru Garbjas, Milu Elegović, Ornelu Višticu, Josipu Pavičić, Nevenu Rendeli te Tončicu Čeljusku, koja je ekskluzivno za ovu prigodu u potpunosti promijenila svoj vizualni identitet koristeći najnovije ljetne hairstyle trendove.

Promo
Ornela Vištica,Tamara Garbajs,Josipa Pavičić,Antonija Mužar,Nevenda Rendeli,Mila Elegović,Tončica Čeljuska

Posebnost ovog druženja bila je kratka i gotovo intimna diskusija o međuljudskim odnosima koji nadilaze osnovnu formu studija."Antonija" nije samo mjesto koje pruža novi vizualni identitet, već je sinonim za dugogodišnja prijateljstva i povjerenje. O tome su posvjedočile Antonijine slavne gošće koje su progovorile o odnosu neprocjenjive vrijednosti koji se gradi godinama jer su upravo takvi odnosi pravi recept uspješnosti ovog luksuznog zagrebačkog salona.

Promo
Maja Božović, Tamara Garbajs i Josipa Vidaković

Zahvaljujući ponudi vrhunskih proizvoda, ekskluzivnim personaliziranim ritualima i najmodernijim tretmanima za ljepotu, stručno educirani tim pod vodstvom Antonije Mužar već je deset godina sinonim za najluksuzniju ponudu kada je riječ o aktualnim trendovima iz svijeta njege, stiliziranja kose te najmodernijih beauty tretmana. Dugogodišnji i vjeran partner Studija Antonija, L’Oréal Professionnel Paris, ekskluzivno je predstavio 12 novih nijansi INOA boja za kosu – nježne i trendi, urbane i sanjarske – ove će nijanse postati jedan od highlightova branda za 2017. godinu. Najnoviji kolorit njeguje izrazito parišku estetiku te se nalazi u dvije nadahnute, moderne i chic kolekcije za ljeto i jesen/zimu.

Promo
Antonija Mužar i tim Studija Antonija

Studio Antonija, smješten u samom srcu Zagreba, uređen po uzoru na najluksuznije pariške hairstyle i beauty salone, već deset godina uspješno stvara duboka prijateljstva sa svojim mogobrojnim klijenticama. Zahvaljujući dugogodišnjoj suradnji s najboljim brendovima na hrvatskom tržištu, Antonija kroz priču ovog luksuznog studija donosi čarobno iskustvo opuštanja, njege i transformacije.

Promo
Andrea Čermak, Antonija Mužar i Hrvoje Čermak

Promo
Tončica Čeljuska

Promo
Ornela Vištica

Promo
Nevena Rendeli

Promo
Mila Elegović

Promo
Josipa Pavičić

Promo
Antonija Mužar i Jadranka Primorac

Linker
15. travanj 2024 06:04