Maja Jurovic
na premijeri

Tri stylinga poznatih Hrvatica dokazuju da detalji grade modnu kombinaciju

Premijeru komedije 'Narodni heroj Ljiljan Vidić' u zagrebačkom Satiričkom kazalištu Kerempuh nisu propustili brojni poznati, a osim glumica koje igraju u predstavi, modnom kombinacijom je ponovno oduševila i Olja Vori.

Premijeru komedije 'Narodni heroj Ljiljan Vidić' u zagrebačkom Satiričkom kazalištu Kerempuh nisu propustili brojni poznati, a osim glumica koje igraju u predstavi, modnom kombinacijom je ponovno oduševila i Olja Vori.

Glumice Mia Anočić-Valentić i Ana Maras Harmander igraju u kazališnoj adaptaciji jednog od najuspješnijih i najintrigantnijih domaćih filmova u proteklih nekoliko godina, ali osim zasluženog pljeska za uloge u predstavi "Narodni heroj Ljiljan Vidić", zaslužile su aplauz i za uspješno poigravanje s detaljima u sklopu svojih modnih kombinacija.

Crvena haljina u kombinaciji sa zlatnom torbicom, crnim gležnjačama i crvenom trakicom s bijelim točkicama bio je odabir Mije Anočić-Valentić, dok je Ana Maras Harmander odabrala crnu kombinaciju koju je "začinila" tirkiznim detaljima: sandalama i prstenom.

premijera Narodni hroj Ljiljan Vidic / kazaliste kerempuh / Zagreb 21.04.2017. / foto: Davor Matota / Ana Maras Harmander
Maja Jurović

premijera Narodni hroj Ljiljan Vidic / kazaliste kerempuh / Zagreb 21.04.2017. / foto: Maja Jurovic / Mia Anocic Valentic
Maja Jurović

Ipak, najbolji primjer da detalji grade modnu kombinaciju je styling Olje Vori. Poznata po tome da se ne boji poigravati različitim uzorcima, bojama i komadima, niti ovog puta nije razočarala. Svoju potpuno plavu kombinaciju "doradila" je s crvenim i zlatnim detaljima, a cijelom kombinacijom dominirale su - šljokice.

premijera Narodni hroj Ljiljan Vidic / kazaliste kerempuh / Zagreb 21.04.2017. / foto: Maja Jurovic / Olja Vori
Maja Jurović

Svečana premijera kazališne adaptacije domaćeg filma oduševila je zagrebačku publiku. Film redatelja Ivana Gorana Viteza, nastao prema filmskom scenariju Zorana Lazića 2015. godine, zaživio je na kazališnim daskama pod vodstvom Krešimira Dolenčića, dokazanog redatelja Kerempuhovih uspješnica kao što su "Čudo u Poskokovoj Dragi", "Krletka" i druge. U kazališnom uprizorenju Ane Tonković Dolenčić ne nedostaje šala na današnjicu i prošlost, a u predstavi igraju Damir Poljičak, Luka Petrušić, Anita Matić Delić, Hrvoje Kečkeš, Velimir Čokljat, Mia Anočić-Valentić, Ana Maras Harmander i brojni drugi.

Linker
26. travanj 2024 19:22