Tomislav Krišto / Hanza Media
Uskoro koncert

Željko Joksimović: Za publiku u Umagu pripremam spektakl

Željko Joksimović uskoro stiže na teniski turnir u Umagu gdje će 18. srpnja održati koncert  za mnogobrojnu i uvijek raspoloženu publiku, a u pauzi od proba i koncerta pogledat će dobar teniski meč

Uoči Plava laguna Croatia Opena Umag, koji uz vrhunski tenis nudi i najbolji party program ovog ljeta, jedan od najpopularnijih pjevača ovih prostora, Željko Joksimović, otkrio nam je detalje svog drugog nastupa na umaškom turniru.

Brojna lijepa sjećanja vežu ga uz Umag gdje je pred ATP publikom nastupao prije dvije godine. ‘Pamtim tu nevjerojatnu večer, iako je bila prije dvije godine. Spoj muzike, mora i divnih ljudi, ne samo iz Umaga, već i iz Splita, Poreča, Rovinja, Pule, Zagreba...Odmah nakon izdavanja albuma reakcije publike na pjesme bile su odlične. Pjevali su sa mnom bez prestanka, i bio sam vrlo ponosan što su ih odmah prihvatili, energija je bila odlična. Cijeli događaj bio je zaista izvanredan. Ovim bi putem također volio pohvaliti i organizatore koji su odradili odličan posao, sve je funkcioniralo besprijekorno i na vrhunskom nivou. Siguran sam da će tako biti i ovog puta’, rekao nam je glazbenik.

Otkrio je i tko mu je omiljeni tenisač. ‘Kao dječak bio sam opsjednut Bobom Živojinovićem i pratio sam gotovo sve njegove maratonske mečeve. Danas je Novak Đoković naš broj jedan, i svi navijamo za njega i kad pobjeđuje, i kad mu ne ide kako je zamislio. Tenis je u posljednje vrijeme toliko napredovao da su razlike između igrača minimalne. Nijanse odlučuju tko pobjeđuje ili osvaja turnire. Naravno, i ranije su detalji presuđivali, ali danas je to nekako izraženije. Nadam se kako ću imati vremena pogledati neki od mečeva na turniru u Umagu. Uočio sam dosta poznatih imena na popisu prijavljenih igrača što me jako veseli’, govori Joksimović koji je za umašku publiku pripremio asortiman pjesama po njihovom ukusu. ‘Otpjevat ćemo stare hitove, ali i novije pjesme uz koje ćemo se, nadam se, svi odlično zabaviti. Publika svakako može očekivati dobar provod i nezaboravan tulum.’, rekao je i pozvao sve u Umag.

Linker
20. travanj 2024 01:11