Bion.tv
DESET ILI/ILI PITANJA

ROCK ili POP i ostale dvojbe Lucije Ćustić - Luce

Mlada glazbenica Lucija Ćustić – Luce polako gradi ime na domaćoj glazbenoj sceni. Luce osvaja svojim glasom, odličnim pjesmama i emotivnim izvedbama, a njezini su spotovi posebna priča – potpuno u službi glazbe, a istovremeno funkcioniraju kao sjajni mali filmovi.

Luce će sljedeći nastup imati na 12. Pozitivnom koncertu, u petak 2. prosinca u Domu Sportova, a uz nju će nastupiti Josipa Lisac, Rundek Cargo Trio te Bajaga & Instruktori. Tradicionalno organiziran od HUHIV-a i Los Angeles Agencije uz Svjetski dan AIDS-a, sa snažnom edukativnom porukom, Pozitivan koncert i ove će godine uz izrazito povoljne cijene ulaznica isporučiti program u trajanju od gotovo pet sati.

Proglašavali su je hrvatskom Adele, a iako joj takve usporedbe gode, njezin je pjevački uzor hrvatska diva Josipa Lisac kojoj je i gostovala na koncertima i s kojom je u međuvremenu izgradila poseban odnos.

Simpatična diplomirana enologinja nam je odgovorila na deset ili/ili pitanja, a među ostalim nam je rekla preferira li više slavonska ili dalmatinska vina i odijeva li radije hlače ili haljinu…

Linker
20. travanj 2024 08:04