NICEPAPGIO/X17online.com
POPUT BLIZANKI

23 godine razlike: Kćeri glumice dojadilo jer je svako malo zamijene s mamom!

Da 18-godišnja kći Reese Witherspoon neodoljivo sliči svojoj slavnoj majci odavno je poznato, ali koliko si zapravo nalikuju potvrdio je i jedan fotograf na dodjeli nagrada Emmy.

Kada je Ava Phillippe, kći glumice Reese Witherspoon i glumca Ryana Phillippea, prošetala crvenim tepihom u Los Angelesu nije očekivala da će je fotografi koji čekaju zvijezde zamijeniti za njezinu slavnu majku. Na partyju nakon svečane dodjele nagrada jedan od njih ju je dozvao "Reese" i zatražio od nje fotografiju. Ava mu je bez oklijevanja kratko poručila "ja nisam ona" i nastavila slaviti veliki uspjeh serijala "Male laži" koji je te večeri osvojio čak osam nagrada, a koji je njezina majka producirala i u njemu igrala jednu od glavnih uloga.

Ipak, 18-godišnju Avu i 41-godišnju Reese nije teško zamijeniti. O njihovoj velikoj sličnosti piše se svaki put kada ih paparazzi negdje zajedno uhvate: dugačka plava kosa, slične crte lica i postura lako zavaraju svakoga, a ispod njihovih zajedničkih fotografija obožavatelji često komentiraju da su baš poput blizanki.

Monday, September 18, 2017 - Reese Witherspoon is stunning in a red sweater and black jeans as she catches a flight out LAX with daughter Ava Phillippe after her series
NICEPAPGIO/X17online.com

Linker
17. travanj 2024 16:24