Getty Images
SLOMLJENO SRCE

5 pjesama koje su zvijezde posvetile bivšim ljubavima

Pjevačica Mariah Carey poslužila se dobrim starim receptom i svoj ljubavni krah iskoristila kao inspiraciju za novu pjesmu. U finalnoj emisiji reality showa "Mariah's World" otkrila je pjesmu "I Don't" u koju je sasula sve emocije vezane uz bivšeg zaručnika, australskog milijardera Jamesa Packera, a nije ni prva ni zadnja koja je slomljeno srce liječila stihovima.

Jedan dio novog uratka Carey je otkrila u videu koji je objavila na svojem Instagram profilu uz stihove kojima Packeru poručuje da je pokvario sve što su imali i da mu se ne planira vratiti.

Par se zaručio u siječnju prošle godine, ali već u listopadu je otkriveno da je ljubav pukla - navodno im je presudio upravo reality show "Mariah's World" koji Packer nije podržavao. Singl će biti objavljen danas, 3. veljače, a povodom njezinog pretakanja emocija u stihove prisjetili smo se nekih od pjesama koje su slavni glazbenici posvetili bivšim ljubavima.

Lily Allen

"Tko se zadnji smije, najljepše se smije", a u ovom slučaju to je bila pjevačica Lily Allen koja je svoju pjesmu "Smile" posvetila bivšem dečku DJ-u Lesteru Lloydu.

Justin Timberlake

Iako je tek nedavno priznao da je hit "Cry Me a River" bio posvećen njegovoj bivšoj, Justin Timberlake nije nikoga uspio zavarati s obzirom na to da je u spotu glavnu ulogu imala žena koja je neodoljivo podsjećala na Britney Spears.

Adele

Britanska pjevačica Adele svojoj je bivšoj ljubavi posvetila cijeli album, a u jednom od najvećih hitova "Someone Like You" fotografu Alexu Sturrocku poželjela je sve najbolje.

Taylor Swift

Nije tajna da su za pjesme američke pjevačice Taylor Swift glavna inspiracija njezini bivši dečki, a Harry Styles bio je na meti njezinog albuma 1989, a najočitije u pjesmi "Style".

Katy Perry

O svojem odnosu s bivšim suprugom Russellom Brandom pjevačica Katy Perry napisala je nekoliko pjesama, a mnoge od njih slave njihovu ljubav. Ipak, ova je malo drugačija. Iako nikada nije priznala da je posvećena njemu, s obzirom na vrijeme kada je objavljena teško je misliti da nije.

Linker
16. travanj 2024 15:09