Getty Images
PROSIDBA NA POZORNICI

Adele: Nova uzbuđenja na velikoj australskoj turneji

Brojna su uzbuđenja koja Adele doživljava na australskoj turneji. Po posljednjem događaju, koji se zbio na koncertu u Melbourneu, sigurno će upamtiti čitavu turneju.

Protekli su koncerti donijeli napad krvoločnog komarca i slučajno priznanje o tajnom Twitter računu, a sada je, na posljednjem koncertu turneje, doživjela i javnu prosidbu na pozornici. Doduše, nitko nije zaprosio nju, ali događaj je svejedno vrijedan pamćenja.

Adele je pozvala dva velika fana na pozornicu kao "utješnu nagradu" jer je shvatila da je zaboravila sakriti nekoliko potpisanih pisama ispod nasumično odabranih sjedala, a to je slatki mali dar koji priušti obožavateljima na gotovo svakom koncertu. Na pozornicu je pozvala izvjesno Chrisa i njegovog partnera Paula jer je vidjela da je Chris zaplakao dok je pjevala pjesmu "Hello". Par je došao na pozornicu, a Paul je, na iznenađenje Adele, Chrisa i čitave dvorane, kleknuo na jedno koljeno i zaprosio svog partnera koji je, ogromnog li iznenađenja, rekao – da.

Adele je odmah požurila zagrliti obojicu, a Chris je, za svaki slučaj, ponovio svoj pozitivan odgovor na mikrofon. Prosidba nije bila planirana, ali je u svakom slučaju fino začinila kraj velike i vrlo uspješne australske turneje popularne pjevačice.

Linker
14. travanj 2024 14:29