Profimedia, Alamy
Prinove

Amal i George Clooney očekuju blizance

Beyonce nije jedina koja je skrivala sretne vijesti- odvjetnica za ljudska prava Amal Clooney i američki glumac George Clooney dobit će blizance.

Vijesti su potvrđene u epizodi showa The Talk kada je voditeljica Julie Chen otkrila da je George Clooney podijelio tu informaciju s njom krajem siječnja.

- Beyonce nije jedina zvijezda koja očekuje blizance. Čestitamo George i Amal Clooney – izjavila je Chen u showu, a društvene mreže su ponovno "eksplodirale".

Da je odvjetnica Amal Clooney trudna priča se već neko vrijeme, osobito u posljednjih mjesec dana otkako su mnogi primijetili da Amal bira malo šire kreacije u kojima joj se ne ističe trbuščić.

Los Angeles, CA - George Clooney and Amal Clooney arrive together at LAX via Tom Bradley International Terminal. The happy couple are rumored to be expecting twins. Amal is wearing leather pants and a baggy grey sweater paired with a long coat and boots. 
        January 27, 2017, Image: 313360719, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI
George i Amal Clooney na losanđeleškom aerodromu u siječnju ove godine

Par se upoznao 2013. godine na humanitarnoj večeri, vjenčali su se 2014. u Italiji, a ove godine, i to navodno u lipnju, će prvi put postati roditelji. Ova godina kao da je rezervirana za blizance. Naime, osim Clooneyja i Beyoncé, 'dupliće' očekuju i zagrebačka TV voditeljica Nevena Rendeli Vejzović te glumica Mirna Medaković Stepinac.

Linker
21. travanj 2024 08:01