Getty Images
OPET SINGLE

Amber Heard i Johnny Depp: razvod nakon brojnih peripetija!

Još jedan slavni par je i službeno razveden – nakon mjeseci pregovaranja završena je brakorazvodna parnica između Amber Heard i Johnnyja Deppa.

Još jedan slavni par je i službeno razveden – nakon mjeseci pregovaranja završena je brakorazvodna parnica između Amber Heard i Johnnyja Deppa.

Par je još u svibnju prošle godine najavio da se rastaje, a kao razlog prekida su naveli, kako to često bude slučaj, nepremostive razlike u karakteru. No, uskoro su uslijedile optužbe za fizičko nasilje pa je zvijezda "Pirata s Kariba" dobila i sudsku zabranu prilaženja svojoj supruzi. Depp je takve optužbe uvijek negirao, a Amber Heard ih je na koncu i povukla jer je to bio dio dogovorenog razvoda.

"Naša je veza bila vrlo strastvena i istina je da je prolazila kroz različite faze, ali uvijek smo se jako voljeli. Nitko nikoga nije lažno optužio zbog mogućih financijskih dobitaka, nikada nije postojala namjera da itko bude fizički ili emocionalno povrijeđen", kazali su tada u zajedničkoj izjavi.

Getty Images
Na premijeri Venecijanskog filmskog festivala, 2015.

No, otad se njihova brakorazvodna parnica često povlačila po medijima, a razlog je, očekivano – novac. Amber Heard je trebala dobiti 7 milijuna dolara, za koje rekla da će ih donirati u dobrotvorne svrhe, a onda su počela nagađanja i prepucavanja o tome hoće li Johnny Depp dati taj novac bivšoj supruzi ili će ga sam donirati udrugama koje se bave humanitarnim radom. Sada je odlučeno da svota mora biti uplaćena Amber Heard.

Njoj su također pripali i psi Pistol i Boo te konj Arrow, a pristala je i povući zahtjev za nastavkom zabrane prilaženja. Depp će zadržati njihove nekretnine u Los Angelesu, Parizu te svoj privatni otok na Bahamima. Također, njemu pripada vozni park od četrdesetak automobila.

Ovime su se Johnny Depp i Amber Hearst pridružili velikom nizu slavnih i poznatih koji su kraj 2016. i početak 2017. dočekali kao samci.

Linker
27. travanj 2024 04:09