Ana Begić Tahiri
 Promo
TIP-TOP

Ana Begić Tahiri u ovoj haljini nema konkurenciju

Među velikim brojem domaćih glumačkih zvijezda sinoć je na zagrebačkom društvenom događanju posebno blistala 38-godišnja glumica Ana Begić Tahiri

Online platforma za pronalazak glumaca u Europi 'Duart European Actors Platform' proslavila je prvi rođendan i predstavila odrađene projekte, što je sinoć okupilo velika glumačka imena među kojima su bili Judita Franković, Ana Begić Tahiri, Goran Grgić, Kristina Krepela, Robert Kurbaša, Amar Bukvić, Katarina Baban, Asim Ugljen, Lana Gojak, Marko Cindrić, Marko Torjanac, Csilla Barath – Bastaić i mnogi drugi.

U prekrasnoj crnoj haljini s izvezenom cijelom livadom za kasnog ljeta, pojavila se ondje i Ana Begić Tahiri koja nakon morskog godišnjeg odmora izgleda fenomenalno. Haljina dužine do poda i dugih rukava, koja ide visoko uz vrat, komad je koji u jednom potezu odijeva od glave do pete i ako izgleda ovako moćno, nikakav drugi detalj stylinga ne treba isticati.

Još uvijek preplanula nakon mora, s novom frizurom trendi dužine, boje i reza, ovako skockana 38-godišnja glumica blistala je na crvenom tepihu.

Promo
Ana Begić Tahiri

Promo
Ana Begić Tahiri

Promo
Goran Grgić i Ana Begić Tahiri

Promo
Judita Franković

Promo
Csilla Barath – Bastaić

Promo
Katarina Baban

Promo
Amar Bukvić

Promo
Robert Kurbaša

Linker
19. travanj 2024 08:11