Ana Mihalić
NOVA GLORIA DONOSI:

Ana Gruica - Najbolje tijelo na Jadranu

Splitska glumica strastvena je u svemu, a pogotovo u tjelesnim aktivnostima: njezin videotrening u bikiniju obara rekorde gledanosti na Instagramu, a njegovi rezultati privlače poglede gdje god se pojavi - u majici bez grudnjaka

Jedno od najtoplijih splitskih ljeta ovih je dana dodatno zagrijala glumica Ana Gruica (34). U godini najvećih profesionalnih izazova - u kojoj je igrala jednu od glavnih uloga u predstavi “Splićanke”, sudjelovala u showu Nove TV “Tvoje lice zvuči poznato” i stekla diplomu na trogodišnjem studiju fitnessa i rekreacije na splitskom Kineziološkom fakultetu - seksepilna članica Gradskog kazališta mladih iz Splita gdje god se pojavi - podiže temperaturu. Muškarci se “pale” na njezino isklesano tijelo, a žene na društvenim mrežama traže savjete za savršenu stražnjicu i trbuh.

Koliko vježba, na koji dio tijela je najponosnija, podržava li je u tome njezin partner, pisac Hrvoje Šalković, oko čega se poriječkaju i tko obavlja kućanske poslove, te na brojna druga pitanja odgovorila je Ana Gruica za novi broj magazina Gloria koji je u prodaji od četvrtka, 10. kolovoza. Pred fotoobjektivnom fotografkinje Glorije isprobala je nekoliko kupaćih kostima u kojima je pokazala svoje čvrsto tijelo.

Linker
01. travanj 2024 23:33