Profimedia, Xposurephotos
U LONDONU

Angelina Jolie: Osmijeh na licu unatoč teškom razvodu

Iako se nalazi usred teškog razvoda od supruga, glumca Brada Pitta, Angelina Jolie izgleda bolje nego ikad. Nakon brojnih komentara na račun njezine mršavosti i ispijenog izgleda, slavna glumica je u Londonu uvjerila sve dušebrižnike da se osjeća i izgleda odlično.

Otkako su u rujnu prošle godine objavili da njihovom braku nema spasa, poznata glumica i humanitarka nakratko se povukla iz javnosti, a u onim rijetkim trenucima u kojima je mogla biti viđena okružena svojom djecom nije bilo traga osmijehu na njezinom licu. Biravši većinom crne modne kombinacije izgledala je još mršavije nego što zaista je i svojim iscrpljenim izgledom punila novinske stupce. Ipak, Jolie se nedavno vratila na velika vrata: postala je zaštitno lice novog parfema francuskog brenda Guerlain, napisala svoje mišljenje o izbjegličkoj krizi za The New York Times i predstavila novi redateljski projekt "First They Killed My Father", a sada je stigla u London na obilježavanje pete godišnjice inicijative Preventing Sexual Violence u čijem je pokretanju sudjelovala 2012. godine. S obzirom na to da obožava London, prvenstveno zbog brojnih kvalitetnih knjižara, priliku je iskoristila da svoje troje najmlađe djece povede u shopping - i pokaže da joj razvod dobro stoji.

Profimedia, Xposurephotos

U knjižari Waterstones opustošila je police - Shiloh, Vivienne i Knox odabrali su više od 30 knjiga, među kojima su se većinom nalazile bojanke, ali i serijal Harry Potter te knjige s uskrsnim motivima. Iako je ostavljala dojam prave holivudske zvijezde, osobito zahvaljujući bijeloj kombinaciji košulje s plisiranom suknjom te baloneru, prodavači su naglasili kako je cijela obitelj bila iznimno ljubazna, a Jolie nije skidala osmijeh s lica, očito zadovoljna obiteljskim izlaskom.

Profimedia, Xposurephotos

Profimedia, Xposurephotos

Osim 10-godišnje Shiloh i 8-godišnjih blizanaca Vivienne i Knoxa, Angelina Jolie ima još troje djece: 15-godišnjeg Maddoxa, 13-godišnjeg Paxa i 11-godišnju Zaharu, koji joj se ovog puta nisu pridružili u shoppingiranju. Ipak, čini se da joj šestorka nije dovoljna i da je, nakon što razvod od Brada Pitta bude finaliziran, spremna posvojiti još djece.

Linker
25. travanj 2024 02:23