REUTERS
dobre vijesti

Ben Affleck: Tajna borba s ovisnošću je napokon gotova

Oscarom okrunjen holivudski glumac otkrio je da je završio proces oporavka od alkoholizma od kojeg se oporavlja od 2011., kada se prijavio u kliniku za odvikavanje. Najveća potpora u rješavanju problema ovisnosti bila mu je supruga Jennifer Garner s kojom se danas, gotovo dvije godine nakon što su najavili rastavu braka, navodno miri.

"Ovisnost je nešto s čime sam se borio u prošlosti i s čime ću se nastaviti boriti i u budućnosti" - izjavio je 44-godišnji glumac čime je htio istaknuti da je alkoholizam, kao i svaka druga ovisnost, problem koji čovjeka prati cijeli život.

"Želim živjeti punim plućima i biti najbolji mogući otac. Želim da moja djeca znaju da nije sramota tražiti pomoć ako ti je ona potrebna i želim biti oslonac svakome tko treba pomoć, ali ga je strah poduzeti prvi korak. Sretan sam što imam ljubav svoje obitelji i prijatelja, što uključuje i Jennifer, koja me podržavala i brinula se za našu djecu dok sam ja dobivao pomoć koja mi je bila potrebna." - rekao je otac 11-godišnje Violet, 8-godišnje Seraphine i 5-godišnjeg Samuela.

Iako su vijest o tome da se rastaju najavili još u lipnju 2015., glumački par još uvijek nije predao papire za razvod, a ostali su i u vrlo dobrim odnosima. Štoviše, toliko su bliski da sve više vremena provode zajedno - navodno zbog dobrobiti djece - što je pokrenulo i govorkanja o pomirenju koja glumci još uvijek ne komentiraju.

Linker
19. travanj 2024 00:55