minijaturna visoka moda

Blue Ivy Carter: Haljinica od 26 tisuća dolara za Beyoncéinu mezimicu

Iako joj je tek pet godina, malena Blue Ivy Carter ima garderobu na kojoj joj zavidi većina modno osviještenih žena: kći pop dive Beyoncé i repera Jay Z-a najradije nosi Gucci, a u haljini talijanske modne kuće je, zajedno s roditeljima, posjetila losanđelesku premijeru kino hita 'Ljepotica i Zvijer'.

Lepršava višebojna haljinica od šifona ukrašena perlicama i kristalićima, model je iz kolekcije za jesen/zimu 2016./2017., a cijena joj je prava sitnica - 26 tisuća dolara.

Obitelj Carter prije odlaska na premijeru - svi u modelima kuće Gucci

Za model iste kuće odlučila se i trudna Beyoncé koja je izgledala zanosno u haljini boje limete, a iako Gucci ima i dječju liniju odjeće, modeli koje nosi Blue Ivy obično nisu dječji - radi se mahom o umanjenim verzijama "prave" odjeće, kao što je bio slučaj s minijaturnim ružičastim odjelcem koje je odjenula na dodjelu nagrada Grammy te na račun toga dobila pohvale modnih kritičara.

Također, ovo nije prvi put da je Beyoncé modno uskladila sebe i svoju kćer: u modelima kuće Gucci nedavno su posjetile i korarkašku utakmicu u New Orleansu, a i na svom Instagram profilu nerjetko objavljuje fotografije sebe i Blue Ivy, gotovo identično odjevene.

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Linker
17. travanj 2024 02:22