SAMO U GLORIJI

Burak Özcivit i Fahriye Evcen: Tursko vjenčanje godine

Turski glumac koji se proslavio ulogom u "Sulejmanu veličanstvenom" odbio je ponudu arapskih magnata da mu financiraju svadbu u Dubaiju jer on nije na prodaju i svojom će se dragom oženiti idući tjedan - na obali Bospora.

Najpoželjniji turski neženja, glumac Burak Özçivit (32), uništio je svaku nadu djevojkama koje za njim uzdišu - a takvih je od Balkana preko Turske do Bliskog istoka. I to u svim zemljama u kojima se prikazivao povijesni serijal "Sulejman Ve­ličanstveni", u kojem je metar i 85 cm visoki glumac utjelovio markantnog vojskovođu Bali-bega. Buraka, kojeg sada gledamo u serijalu "Bit ćeš moja" na Novoj TV, osvojila je kolegica Fahriye Evcen (31) i postigla ono što dosad nije niti jedna ljepotica (a u njegovom životu nije ih bilo malo) - privoljela ga na brak. Njegova će postati 29. lipnja u palači Sait Halim Paşa Yalısı, drevnom zdanju na europskoj obali Bospora u istanbulskoj općini Sariyer - pod neviđenim mjerama osiguranja od paparazza i ostalih znatiželjnika.

Sve o najpoželjnijem turskom neženji, njegovoj zaručnici i njihovom vjenčanju pročitajte u novom broju magazina Gloria koji je u prodaji od 21. lipnja. Uz novi broj ne propustite rasprodaju Glorijinih modnih artikala i pripremite se za ljeto!

Linker
24. travanj 2024 23:12