REUTERS
NEMOGUĆA MISIJA

Četvrta sreća: Tom Cruise ponovno ljubi

Nakon razvoda od glumice Katie Holmes 2012. godine, Tom Cruise nije bio u ozbiljnoj vezi, ali čini se da se sada spreman skrasiti.

Svjetski mediji raspisali su o njegovoj novoj vezi, kolegici iz filma "Nemoguća misija 6", 28-godišnjoj glumici Vanessi Kirby. Navodno je Tom Cruise zamijetio glumicu koja je 26 godina mlađa od njega kada je glumila u serijalu "The Crown" pa je inzistirao da s njim glumi u šestom nastavku popularne franšize.

29 January 2017 - Los Angeles, California - Vanessa Kirby. 23rd Annual Screen Actors Guild Awards held at The Shrine Expo Hall., Image: 314130031, License: Rights-managed, Restrictions: *** France OUT ***, Model Release: no, Credit line: Profimedia, SIPA USA
Profimedia, SIPA USA

Kada se par upoznao na setu, iskra je odmah planula, svjedoci govore o uzajamnoj "kemiji" koju je bilo nemoguće sakriti.

Ako se situacija razvije onako kako Tom Cruise priželjkuje, bit će to njegov četvrti brak. 1987. godine se vjenčao s Mimi Rogers, ali taj brak je trajao samo tri godine. Nakon toga se oženio za Nicole Kidman, ali od nje se razveo 2001. godine. Pet godina kasnije vjenčao se s Katie Holmes, a par je potpisao papire za razvod nakon pet i pol godina braka.

U slučaju Toma Cruisea popularna poslovica možda dobije novu inačicu pa kod njega bude – četvrta sreća!

Linker
20. travanj 2024 10:08