Instagram
Novi početak

Colonia ima novu pjevačicu! 25-godišnja Ivana Borisa je osvojila na prvo slušanje

Nakon što je Gloria ekskluzivno donijela razgovor s pjevačicom Indirom Levak koja se nakon 21 godine uspješne suradnje s Borisom Đurđevićem, autorom glazbe i tekstova pjesama grupe Colonia, odlučila na samostalnu karijeru, popularni dance bend dalje nastavlja s novom pjevačicom - Ivanom Lovrić

25-godišnja Ivana Lovrić nova je pjevačica grupe Colonia. Nakon dva desetljeća na toj je poziciji zamijenila Indiru Levak, o čemu, priča nam utemeljitelj Colonije, Boris Đurđević, nije nimalo dvojila. Ivanu i Borisa prošle je godine upoznao zajednički kolega Faruk Buljubašić Fayo, a kako se dalje razvijala situacija za Gloriju.hr ispričao je Boris Đurđević.

'Tražili smo novu, mladu, talentiranu pjevačku nadu. Čuo sam Ivanu na nekoliko snimaka i oduševio se. Dogovorili smo se da ćemo skupa napraviti nešto za Ivanu u skorije vrijeme, međutim u nedostatku vremena, cijeli plan je bio na čekanju. U trenutku kada je Indira napustila grupu, dobio sam na desetke ponuda od samih pjevačica, menadžera, prijatelja, ali mi se stalno u glavi vrtjela ideja kako je Ivana zapravo odličan izbor. Pozvao sam je na probno snimanje, i to je bilo dovoljno za moju odluku', objasnio je Boris koji je s Ivanom već snimio prvu pjesmu.

Atraktivna Dalmatinka od malih je nogu zaljubljenica u pjevanje, a nakon završene glazbene škole, neko se vrijeme odvojila od glazbe te se posvetila fakultetskim obavezama. U međuvremenu je snimila duet s Lukom Nižetićem, a pjevala je i u Roko bendu.

Linker
17. travanj 2024 17:42