Reuters/Hanza Media
SKUPOCJENA HALJINA

Dizajner otkrio koliko dugo se izrađivala veličanstvena haljina

Dizajner koji je kreirao haljinu u kojoj je Beyoncé zabljesnula na dodjeli Grammyja otkrio je kako je haljina nastala i precizirao da je za izradu ovog zlatnog odjevnog predmeta bilo potrebno tjedan dana i 50 ljudi koji su neprestano radili.

Iako je Grammyje u tri najvažnije kategorije (pjesma, snimka i album godine) osvojila britanska pjevačica Adele, Beyoncé je, prije nego što će uzeti Grammy za najbolji album suvremene glazbe, izvela nastup koji će se dugo pamtiti.

Reuters/Hanza Media

Na pozornici se pojavila u grandioznoj zlatnoj haljini za koju njezin dizajner kaže da "spaja utjecaj slikara Gustava Klimta, tekst Beyoncéine pjesme 'Love Drought' i motive Art Decoa".

Reuters/Hanza Media

Dizajner Peter Dundas odijeva Beyoncé već puno desetljeće, a u komentaru ove čudesne haljine za Vogue je izjavio – "Beyoncé i ja imamo dugogodišnju suradnju, a mislim da je to zato što je ona željela nekoga kome može vjerovati i s kim se može povezati na više razina". Dodao je da voli "stvarati odjeću s pričom i da je ovom haljinom želio proslaviti njezin veliki trenutak."

Reuters/Hanza Media

Beyoncé je u devetominutnom nastupu otpjevala svoje pjesme "Love Drought" i "Sandcastles" s vrlo uspješnog prošlogodišnjeg albuma "Lemonade".

Linker
24. travanj 2024 10:49