Instagram
Jedva čeka prinovu

Domaća pjevačica pozirala u badiću: 'Stvarno sam trudna, trebalo je 16 tjedana da se dokaže!'

Pjevačica Ivana Marić ohoho je već u drugom tromjesečju trudnoće, a tek je ovih dana, kako kaže, u pravom smislu riječi osvijestila blaženo stanje - napokon se vidi trbuščić!

'Jedno jutro se probudim i imam trbuh! I shvatim da sam stvarno trudna! Do jučer sam se pitala kad će se pojaviti, i eto, trebalo je 16 tjedana da se dokaže! Vjerujem i da je mamina kuhinja doprinijela tovljenju, a i kalifornijska klima mi prija', našalila se 34-godišnja pjevačica Ivana Marić koja uživa u blagodatima majčine kuhinje.

Svojim se trbuhom pohvalila i na Instagramu u najtrendi komadu ljeta - crvenom jednodijelnom kupaćem kostimu.

No, niije porast trbuščića ipak jedino po čemu je osjetila trudnoću - prvih je tjedana i mjeseci osjećala mučnine, no to, je čini se, iza nje jer zrači onim poznatim trudničkim sjajem!

Instagram

Po veselom se njezinom tonu može iščitati da uživa u rodnom kraju, naselju Trebižat i izletištima oko istoimene rijeke koji se nalaze u sastavu općine Čapljina u Bosni i Hercegovini. U izvrsnoj bosanskoj kuhinji Ivanine mame zasigurno u živaju i suprug pjevačice, fotograf Vjekoslav Šunjić, te njihova sedmogodišnja kćerkica Vita Marija, koji također s nestrpljenjem čekaju prinovu u obitelji.

Instagram

Instagram

Linker
12. travanj 2024 01:56