Instagram
Roda u niskom startu

Domaća voditeljica ima sretne vijesti: 'Čekam bebu!'

Godinu dana i četiri mjeseca nakon što su proslavili prvu godišnjicu braka, domaćem paru stiže najljepši dar o kojem su mogli sanjati - beba!

'Neizmjerno smo sretni i sve protječe savršeno', potvrdila je za portal Gloria.hr RTL-ova voditeljica Edita Misirić Vrkljan

Celebrity nebo obogatit će tako još jedna bebica, i to uskoro: 37-godišnja poznata buduća mama već je počela kupovati sitnice za svoju bebicu, a među prvim su stvarčicama 'slinček' i pelena! Voditeljica, koja trenutačno radi na emisiji 'Na kavi kod Doris', dijete čeka sa suprugom, kondicijskim trenerom Javorom Vrkljanom za kojeg se udala prošle godine u lipnju.

Sve je u bijeloj i sivoplavoj boji, što bi mogao biti znak da je riječ o dječačiću, ili pak da buduća majka 'igra na sigurno' i kupuje u neutralnim bojama. Kako bilo, Edita je vijest o trudnoći sa svijetom podijelila putem svog Instagrama, fotografijom na kojoj su stvarčice za bebu, a u pozadini fotografija nje i supruga Javora s noći vjenčanja, netom prije rezanja torte... Pokraj fotografije napisala je: 'Mommy and daddy to be!', iliti - Uskoro mamica i tatica!.

Edita je u kolovozu uzbuđeno objavila i da je postala teta dječačića Karla te je zacijelo već uz nećaka naučila sve o prvim danima s bebom.

Mommy and daddy to be! ❤ #stoJeEditaBezJavora #stoJeJavorBezEdite #newlevelofhappiness #love

A post shared by Edita Misiric Vrkljan (@editamisiricvrkljan) on

Ljubav. #StoJeJavorBezEdite #StoJeEditaBezJavora

A post shared by Edita Misiric Vrkljan (@editamisiricvrkljan) on

Linker
17. travanj 2024 07:27