Getty Images
'IT' DJEVOJKA

Dramatičan i brz uspon Paris Jackson: U samo pola godine do naslovnice modne biblije

Njezin put do slave bio je vrlo brz i dramatičan. Kći preminulog kralja popa Michaela Jacksona uspjela je u svojoj namjeri i nakon brojnih uspona i padova, napokon je zadovoljna – Paris Jackson krasi naslovnicu modne biblije.

Iako iza sebe ima već popriličan broj naslovnica prestižnih magazina, ovo je prva s kojom je u potpunosti zadovoljna. U srpanjskom izdanju magazina Voguea Australia upravo je ona u prvom planu i napokon, kako sama kaže, njezine riječi nisu „izvrnute“. Tome je djelomično pridonio i neobičan način na koji je odradila intervju. Naime, 19-godišnjakinja je tražila od urednice australskog izdanja magazina Vogue da intervju odradi putem poruka, a Edwina McCann je naposljetku na to i pristala jer „se činilo primjerenim s obzirom na to iz koje generacije dolazi“.

Nova naslovnica samo je potvrda onoga što je bilo poprilično jasno u travnju: Paris Jackson je nova 'it' djevojka. Još u travnju kada je prisustvovala dodjeli nagrada GLAAD Media mnogi su shvatili da se radi o pomno isplaniranom projektu iz kojeg stoji dobar tim, na čelu s Arnoldom Stiefelom, jednim od najpoznatijih holivudskih talent menadžera. Jackson je dosad krasila naslovnice magazina Rolling Stone i Harper's Bazaar, sklopila je ugovor s agencijom IMG Models, prošetala je crvenim tepihom najvažnijeg modnog događanja Met Gale, dobila je gostujuću ulogu u serijalu "Star", a debitirat će i u crnoj komediji "Gringo" u kojoj će glumiti uz holivudske glumice Amandu Seyfried i Charlize Theron.

Linker
19. travanj 2024 00:00