tlzp
ČETVRTA SEZONA

Finale TLZP-a: Kraljica transformacija Nives Celzijus odnijela pobjedu energičnim nastupom

Četvrta sezona hit showa "Tvoje lice zvuči poznato" je završila spektakularnom pobjedom zagrebačke pjevačice Nives Celzijus koja je pokazala da je izvrsna zabavljačica i imitatorica.

U finalnoj emisiji popularnog showa bilo je mjesta samo za četvero natjecatelja, ali samo je jedan mogao kući ponijeti titulu najboljeg. Finalisti Nives Celzijus, Mario Roth, Bojan Jambrošić i Mia Anočić Valentić posljednji put su se transformirali u glazbene zvijezde i dali sve od sebe kako bi oduševili žiri. Mario Roth nastupio je kao pop ikona Madonna s pjesmama "La Isla Bonita" i "Pala Tute", Bojan Jambrošić transformirao se u pjevačicu Dolores O'Riordan iz grupe The Cranberries te otpjevao hit "Zombie", Mia Anočić-Valentić postala je Kylie Minogue s izvedbom pjesme "In Your Eyes", dok je Nives Celzijus u posljednjoj epizodi oduševila transformacijom u Anthonyja Kiedisa iz rock Skupine Red Hot Chili Peppers i izvedbom pjesme "Dani California". Svojim energičnim nastupom podigla je sve na noge iako nije bila najzadovoljnija prije izlaska na pozornicu.

- Teško mi pada što imam jako puno teksta i jako puno skačem i to dosta nekontrolirano - požalila se, ali je ponovno pokazala da se uspješno pripremila za zahtjevnu transformaciju.

Watch video!

Zagrebačka pjevačica je iz tjedna u tjedan iznenađivala svojim nastupima i pokazala nepoznato lice. Sa svakim nastupom imala je sve više obožavatelja, a posebno oduševljenje je izazvala nakon prve pobjede s pjesmom "The Fox" norveškog dua Ylvis, kada su brojni njezini podržavatelji poručili da će biti strašno razočarani cijelim showom ako Nives Celzijus ne odnese finalnu pobjedu. Osim tog nastupa, jedna od najupečatljivijih transformacija bila je i ona u Zorana Prodanovića, poznatijeg kao Prlja iz sastava Let 3 te u The Prodigy, odnosno kao član benda Keith Flint.

Watch video!

Watch video!

Watch video!

Ipak, Nives Celzijus se u show prijavila najviše zahvaljujući svojoj kćeri Taishi i agentici.

- Da nije bilo moje agentice i Taishe, vjerojatno ne bih pristala nastupiti u showu. Bila sam uvjerena da ću se osramotiti jer nikada nisam nikoga imitirala. Na audiciji mi je bilo neugodno, najradije bih bila pobjegla, no ostala sam samo zbog kćeri kojoj je to najdraža emisija na televiziji. Nikada neću zaboraviti prvi nastup: dok sam pjevala hit "Who let the dogs out" benda Baha Men od nervoze su mi se toliko znojile ruke da sam ostavljala crnu boju na sve mu što bih dotaknula - otkrila je Nives Celzijus za magazin Gloria koja je unatoč svim svojim nesigurnostima pokazala da je odlična imitatorica i zabavljačica, a to su, osim žirija, prepoznali i gledatelji.

Linker
18. travanj 2024 04:59