Promo
Jole kao Charles

Fotografije sve govore: Jole uz suprugu uvijek pozira stojeći na prstima

Čini se kako atraktivna Ana Čagalj suprugu Joli zadaje glavobolje zbog svojih visokih potpetica. Naime, na gotovo svim zajedničkim fotografijama splitski se glazbenik propne na prste ne bi li bio koji centimetar viši

Nedavno je ponovno objavljena knjiga o princezi Diani koja je otkrila mnoge nove detalje iz njezina života. Jedna crtica kojom su se i mediji pozabavili je ona da je princ Charles na zajedničkim fotografijama kada je par pozirao izgledao znatno viši od princeze Diane. Kada bi ih fotografi pak snimili u neformalnim trenucima, svima je bilo jasno da su supružnici potpuno iste visine. S britanskim prijestolonasljednikom mogao bi se poistovjetiti i splitski glazbenik Joško Čagalj Jole. Gotovo da nema fotografije na kojoj Jole ne pozira stojeći na prstima. Posebno o tome vodi računa kada je u društvu atraktivne supruge Ane koja mu zadaje muke zbog vrtoglavo visokih potpetica.

Šarmantni Jole ništa ne prepušta slučaju već je spreman za svako pojavljivanje pred fotografima, a tako je bilo i sinoć na modnom događanju u Splitu koje je pripremila dizajnerica Aleksandra Dojčinović.

Promo

Zagreb, 271015.
Avenija Dubrovnik 15.
U paviljonu 10 Zagrebackog velesajma odrzava se prva vecer BIPA FASHION.HR-a.
Na fotografiji: Ana i Josko Cagalj Jole.
Foto: Livio Andrijic / CROPIX
Foto: Livio Andrijic / CROPIX / CROPIX

Damjan Tadić/Cropix

I kada je u društvu drugih dama Jole pazi na dojam koji ostavlja. Tako je bilo s kolegicom Ivanom Marić, ali i Tinom Katanić koja mu je glumila u spotu.

Zagreb, 240414.
Klub Bunga Bunga, Florijana Andraseca 14.
Splitski glazbenik Josko Cagalj Jole snima novi spot za ljetni hit
Damir Krajač / CROPIX

Split, 050715.
Prokurative.
Finalna vecer 55. Festivala zabavne glazbe Split 2015.
Na fotografiji: Jole i Ivana Maric.
Foto: Vojko Basic / CROPIX
Vojko Bašić / CROPIX

Ove pak fotografije dokazuju kako su nekad pozirali princeza Diana i princ Charles koji su bili iste visine....

File photo dated 02/11/1992 of the Prince and Princess of Wales during a visit to South Korea. A candid letter written by the Prince of Wales following his separation from Princess Diana is to be auctioned., Image: 337710514, License: Rights-managed, Restrictions: FILE PHOTO, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Press Association
Profimedia, Press Association

Linker
06. travanj 2024 10:57