Instagram
PAR KOJI SE BAŠ VOLI

Franka Batelić i Ćorluka zezaju se kao djeca po Moskvi

Nakon što su u lipnju u Zagrebu proslavili njezin 25. rođendan, a potom i petu godišnjicu sretne veze, nakon što su odmarali u Rapcu i Grčkoj, pjevačica Franka Batelić i nogometaš Vedran Ćorluka otputovali su u Moskvu – obaveze zovu! No, u slobodno se vrijeme dobro zabavljaju po ruskom velegradu i snimaju selfije...

Vedran Ćorluka ovog je proljeća i ljeta nešto duže odmarao od jurnjave po travnjaku, jer je krajem travnja završio na operaciji Ahilove tetive. Liječnik mu je zabranio intenzivno trenirati, radio je tek vježbe prema preporukama. Svaki je slobodan trenutak koristio za druženje sa svojom dugogodišnjom djevojkom, pjevačicom Frankom Batelić. Osim u Zagrebu, par je dio proljeća i ljeta proveo i u njezinom rodnom istarskom gradiću, Rapcu, a krajem lipnja posjetili su i Grčku.

I dok je par tijekom godine često razdvojen budući da naš nogometni reprezentativac trenutačno igra za klub Lokomotiva iz Moskve, ovog su ljeta odlučili da se neće razdvajati, pa je i Franka sa svojim dragim otputovala u ruski velegrad.

'Moskovske vibre', napisao je Vedran Ćorluka pokraj fotografije na kojoj sretni par pozira na jednom od živopisnih trgova Moskve. Frankin osmijeh od uha do uha, i njegov pogled koji počiva na njoj, dovoljno govore koliko im znači kad su zajedno.

Moscow vibes with @_batelli #moscow

A post shared by Vedran Ćorluka (@corlukav05_14) on

Not a bad beach company #niceview

A post shared by Vedran Ćorluka (@corlukav05_14) on

Sredinom lipnja Franka i Vedran bili su i na glamuroznom vjenčanju nogometaša Matea Kovačića i izabranice njegova srca Izabel Andrijanić, gdje su, u zagrebačkom hotelu Westin bili itekako zapaženi na plesnom podiju!

New Duo on the scene @_batelli #et #tekje12sati

A post shared by Vedran Ćorluka (@corlukav05_14) on

Celebrating @mateokovacic8 and @izabelandrijanic ❤️ all the best to the lovely couple!

A post shared by Vedran Ćorluka (@corlukav05_14) on

Linker
19. travanj 2024 08:01