Mare Milin
NOVI BROJ U PRODAJI

GLORIA GLAM Ivana Mišerić sasvim otvoreno o pudingu, travarici, prištićima, hipohondriji i celulitu

Voditeljska zvijezda Otvorenog radija Ivana Mišerić u novom broju Glorije GLAM sasvim otvoreno govori o jutarnjim ritualima s pudingom od čokolade (a ponekad i travaricom), istiskivanju prištića, radoholičarstvu, neuspjeloj anticelulitnoj masaži, hipohondriji i još mnogim temama o kojima nikad nije govorila

Ivana Mišerić svako se jutro budi u 4.20. Raspoložena je i puna dobre energije koju dobiva od tisuća ljudi koji ne propuštaju njezinu radioemisiju “Jutro na Otvorenom”. Osim ugodnog glasa, 32-godišnja voditeljica ima i “lice koje zvuči poznato”. U showu Nove TV pokazala je da zna plesati, pjevati i glumiti. A da zna pozirati, pokazala je, pak, u kampanjama domaćih dizajnera, koji je zbog lijepog lica i stasa rado angažiraju kao model. Ivana zaista ima savršeno tijelo: čvrsto i utegnuto - kao i njezin karakter. I to je, kaže, apsolutni dar prirode - ne vježba i ne pazi na prehranu. Za sve ostalo - posebno u karijeri - ozbiljno se naradila. Radijska voditeljica postala je prije deset godina, a početak joj nije bio baš lak jer je imala neobjašnjiv strah od mikrofona. Čak je razmišljala da odustane i postane - cvjećarica. Dobro da nije - jer je gotovo nemoguće da bi kao cvjećarica bila toliko omiljena koliko je vole u ulozi voditeljice. Niti bi na poslu, na Obiteljskom radiju, upoznala ljubav svog života - zaručnika Jurja Hrvačića.

S Ivanom je razgovarala novinarka i urednica Mode u Gloriji GLAM Anita Vučinić Naprta kojoj je za Gloriju GLAM otkrila brojne privatne detalje o kojima nikada nije javno govorila.

U novom broju doznajte kako se urediti na ljetni party, kako osvježiti ljetni stil, odabrati badić koji vam najbolje pristaje. Bili smo u vinogradima četvorice austrijskih vinara, doznali sve o poslovima iz snova za milenijalce, o kulinarstvu razgovarali s Goranom Bregovićem, a zvijezda serije 'Zlatni dvori' Katarina Baban bez kompleksa nam je govorila o svojim nedostacima.

Još pregršt tema o modi, kulinarstvu, putovanjima i trendovima čitajte u novoj Gloriji GLAM.

Linker
20. travanj 2024 09:17