pr
Bori se za nagradu 'Cesarica'

Godina za pamćenje Ivana Zaka

Protekla 2016. bila je godina za pamćenje zagrebačkog kantautora s adresom u Jastrebarskom, Ivana Zaka. Dijelom, naravno, i zbog uspjeha pjesme „Meni se s tobom“ koju je napisao zajedno sa svojom svestranom kolegicom, autoricom Antonijom Šolom, a koproducirao s Lukom Kovačićem. Nakon objave u srpnju 2016., „Meni se s tobom“ izborila je svoje mjesto među 12 odabranih pjesama nominiranih za nagradu publike „Cesarica“.

Zakov album „Usne varane“ u jednom je trenutku bio najprodavanije domaće diskografsko izdanje koje je autoru priskrbilo i nominaciju za prošlogodišnji Porin u kategoriji Najboljeg albuma zabavne glazbe.

„Meni se s tobom“ je u međuvremenu postala pravi ljetni hit, omiljen među Zakovom publikom na brojnim nastupima širom Hrvatske i Slovenije. Popularnosti je svakako doprinio i video spot sniman na slovenskom Bohinju. Spot razvija ljubavnu priču dvoje mladih buntovnika koji se upoznaju u kafiću gdje radi nezadovoljna djevojka pod stalnom paskom strogog i autoritativnog oca. U kafiću osvane mladić koji ju doslovno otima i bježi s njom u slobodu...

„Bilo mi je doista zabavno snimati, bez problema sam se uživio u ulogu, što zaista nije bio problem uz tako dobru glumicu, Natašu Nanevu“, objašnjava Zak. Spot je režirala ekipa IDJVideos koja surađuje s brojnim zvijezdama regije, a do danas je na YouTubeu pregledan više od 3,8 milijuna puta!

I dok se priprema za dodjelu Cesarice, Ivan Zak snimio je novi spot za pjesmu 'Ničija', a koncerti su mu dupkom puni diljem Jadrana. Na Instagramu je pozvao svoje fanove da glasaju upravo za njega:

Linker
20. travanj 2024 13:08