Getty Images
SVA BLISTA

Halle Berry ponovno ljubi: Srce joj je osvojio 16 godina mlađi Britanac

Oskarovka i zvijezda filma 'Kingsman: Zlatni krug', koji 21. rujna dolazi u kina, na svojem je Instagramu potvrdila da je ponovno sretno zaljubljena.

Oskarovka i zvijezda filma 'Kingsman: Zlatni krug', koji 21. rujna dolazi u kina, na svojem je Instagramu potvrdila da je ponovno sretno zaljubljena.

Čini se da je Halle Berry (51) napokon odlučila potvrditi svoju vezu s glazbenim producentom Alexom da Kidom. Slavna glumica je objavila romantičnu, crno-bijelu fotografiju s njime na svojem Instagramu i uz nju kratko napisala "My Balance". Istu tu fotografiju podijelio je i njezin 35-godišnji dečko čije je pravo ime Alexander Grant. Britanski producent iza sebe ima nominacije za nagradu Grammy te suradnje s poznatim glazbenicima kao što su Dr. Dre, Rihanna, Eminem i Imagine Dragons.

Objavu dijeli Halle Berry (@halleberry)

Oskarovka je s novim dečkom viđena na partyju nakon revije brenda Miu Miu na Tjednu mode u Londonu u ponedjeljak, a par je svoju vezu tajio barem posljednih par mjeseci – još u srpnju su viđeni na romantičnoj večeri u Beverly Hillsu. Ipak, iako je već bila zaljubljena, još je u kolovozu tvrdila da će ljubavni život staviti na pauzu nakon razvoda od francuskog glumca Oliviera Martineza. Njih dvoje su bili u braku od 2013. godine, kada su dobili i sina Macea Roberta (3), a odlučili su se razvesti nakon samo dvije godine.

- Sada su mi na prvom mjestu moja djeca, ljubavni život će malo pričekati – tvrdila je prije samo mjesec dana glumica koja osim trogodišnjeg sina ima i devetogodišnju kćer Nahlu Arielu koju je dobila u vezi s francusko-kanadskim modelom Gabrielom Aubryjem.

Iako je pozornost medija sada privukla očiglednom potvrdom nove ljubavne veze, slavna glumica već neko vrijeme privlači i svojim modnim odabirima: za prvi zajednički izlazak s Alexom de Kidom je odjenula mini haljinu u stilu balonera, a samo da ranije je privlačila poglede na crvenom tepihu. Za premijeru novog filma "Kingsman: Zlatni krug" odabrala je prozirnu haljinu modne kuće Elie Saab. Visoki ovratnik, prozirna suknja i veliki cvjetni detalji bili su odličan odabir za 51-godišnju glumicu koja je seksepil naglasila u kreaciji otvorenih leđa.

London, UNITED KINGDOM  - Celebrity's and models pictured arriving at Lou'Lou's privet members club in Mayfair for the Miu Miu x love magazine party. 
Football superstar Naymar Jr made a surprise appearance with friend Lewis Hamilton and Barbara Palvin

Pictured: Halle Berry 


BACKGRID UK 18 SEPTEMBER 2017, Image: 349821526, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Xposurephotos
Profimedia, Xposurephotos

LONDON, ENGLAND - SEPTEMBER 18: Actress Halle Berry attends the 'Kingsman: The Golden Circle' World Premiere held at Odeon Leicester Square on September 18, 2017 in London, England. (Photo by Chris Jackson/Getty Images)
Getty Images

LONDON, ENGLAND - SEPTEMBER 18:  Actress Halle Berry attends the 'Kingsman: The Golden Circle' World Premiere held at Odeon Leicester Square on September 18, 2017 in London, England.  (Photo by Chris Jackson/Getty Images)
Getty Images

Linker
27. travanj 2024 06:42