Neja Markičević / Hanza Media
Dvostruko slavlje

Helena Minić i Dalibor Matanić: Dirljiva poruka kćerkici Loli

Veliko veselje danas vlada u obitelji glumice Helene Minić Matanić i redatelja Dalibora Matanića - njihova kćerkica Lola slavi 2. rođendan! Raznježeni se tata Dalibor sretnim događajem pohvalio na društvenim mrežama, a objavio je i fotografiju svoje preslatke curice.

'Postoji trenutak kad čovjek uspije osjetiti onu kozmičku harmoniju, trenutak kad se ovakvo malo biće stisne uz tebe... naš Mefisto, naš Klaus Kinski, naša stand-up komičarka, naša najveća hipersenzibilka... Sretan ti 2. rođendan Lola! Već se sada vidi koliko je ovaj svijet bogatiji za jedan ovakav karakter... Vole te tata, mama i tvoj mrski braco', napisao je nježnu poruku svojoj mezimici na dan proslave 2. rođendana redatelj Dalibor Matanić. Objavio je i njezinu neodoljivu fotografiju ispod koje se nižu čestitke, ali i komentari, osobito koji se odnose na izgled djevojčice koja je pravi 'miks' mame i tate.

Među čestitarima bilo je i poznatih imena, prijatelja poznate obitelji, poput književnice Arijane Čuline, glumice Ane Maras Harmander, voditeljice i glumice Jadranke Krajine, i drugih.

Sretni par, 42-godišnji redatelj i 38-godišnja glumica vjenčali su se 6. prosinca 2014. nakon šest mjeseci veze. Vjenčanje su upriličili u Istri u crkvi Sv. Foške nedaleko od Vodnjana. Prije dvije godine dobili su kćerkicu i nisu dugo čekali i drugo dijete - sinčić Max na svijet im je došao 10. lipnja ove godine te danas ima točno dva mjeseca.

Linker
16. travanj 2024 22:06