REUTERS
MJESEC DANA NAKON PREKIDA

Holivudski zavodnik Orlando Bloom ponovno ljubi

Iako je poznat kao jedan od rijetkih koji je sa svojim bivšim djevojkama u dobrim odnosima, glumca Orlanda Blooma prati i glas preljubnika, a s obzirom na to koliko je brzo pronašao novu ljubav ne bi bilo čudno da je i ovog puta bio nevjeran.

Samo mjesec dana nakon što je prekinuo jednogodišnju vezu s pjevačicom Katy Perry, već se šuška da je slavni glumac utjehu pronašao u zagrljaju 28-godišnje glumice Nine Dobrev. Izvor blizak paru otkrio je da su njih dvoje mnogo više od prijatelja, ali se još uvijek ne radi o ozbiljnoj vezi. Bloom trenutačno želi uživati i ne želi nikakve obaveze, piše magazin People, a ovo nije prvi put da su ga povezali s bugarsko-kanadskom glumicom, najpoznatijom po ulozi u filmu "Vampirski dnevnici". O njihovom "vatrenom" izlasku mediji su se raspisali 2014. godine, ali je par napise uspješno demantirao.

HOLLYWOOD, CA - APRIL 12:  Actor Nina Dobrev attends the premiere of Open Road Films'
Getty Images

Nina Dobrev se još od tada nalazi na podužem popisu Bloomovih duljih i kraćih veza na kojem su i Lindsey Lohan, Sienna Miller, Kate Bosworth, Helena Christensen, Vanessa Minillo, Kirsten Dunst, Luisa Morales, Eva Longoria te posljednja u nizu Katy Perry, dok je s Mirandom Kerr, s kojom ima sina Flynna, bio u braku tri godine, ali niti tada nije uspio ostati vjeran.

Linker
13. travanj 2024 23:44