Nikša Stipaničev / CROPIX / CROPIX
ZA VRIŠTANJE

Ida Prester pokazala kako izgleda nered u stanu nakon dječjeg partyja

Ida Prester, 38-godišnja pjevačica i voditeljica koja je prije nekoliko godina, nakon udaje za srpskog poduzetnika Ivana Peševskog, zagrebačku adresu zamijenila za beogradsku, pokazala je kako izgledaju dječje zabave u domu kućnih prijatelja njezine obitelji

Svoje je sinove, trogodišnjeg Roka, i Rija koji će u studenom napuniti godinu dana, povela prijateljima u goste, a kad je party završio, brže-bolje je uhvatila fotoaparat i ovjekovječila prizor koji bi mnoge roditelje, a osobito domaćine, ostavio u šoku. No, i mlađe i starije društvo očigledno se tako dobro zabavljalo, da su sav nastali nered okrenuli na šalu.

Glazbenica Ida Prester i njezin suprug Ivan Peševski ovo su ljeto boravili na Jadranu, u Rovinju i Jelsi na otoku Hvaru, a ida je uz to odradila i nekoliko gostovanja - na Exit festivalu i Demofestival u Banja Luci, a nastupila je i u Crnoj Gori. Početkom kolovoza Ida i Ivan bili su na Islandu te tako ostvarili veliku želju, a kako su isplanirali putovanje, Ida je ispričala za Gloria.hr. Otputovali su sami, a djeca su bila zbrinuta kod baka i djedova.

Ok, Roko, mozda je vrijeme da odemo kuci :) @jehlicka @markonast

A post shared by frau casio (@fraucasio) on

Linker
19. travanj 2024 03:43