Foto: Livio Andrijic / CROPIX / CROPIX
SRETAN 44. ROĐENDAN

Indira Levak pala na koljena kad je otvorila suprugov rođendanski poklon

Pjevačica neiscrpne energije i uvijek nasmiješenog lica jutros je imala dodatan razlog za osmijeh i radost. Probudivši se na svoj 44. rođendan, dočekao ju je dugo priželjkivani poklon.

- Danas sam slavljenica!!!! I evo me na podu, pala sam na koljena! Pravi muškarac osluškuje i iznenađuje!!! Volim te ljubavi moja!!

Ovom uzbuđenom ljubavnom izjavom pjevačica se zahvalila svom suprugu i s obožavateljima i pratiteljima podijelila fotografiju koja prikazuje veliku tortu s posvetom, ali i prekrasnu crnu Gucci ručnu torbicu.

Nešto kasnije, objavila je i fotografiju na kojoj u društvu svog dragog uživa u rođendanskom ručku, a poželjela je, ni manje ni više nego - grah.

Žena poželjela grah za ročkas!!!! Pa evo ti i grah!!! #lovemyhusband #birthday #happiness #happywoman #love#životjesada

A post shared by Indira Levak Official (@indiralevak) on

Indira svoju životnu sreću ne skriva. U svibnju je poput bombe odjeknula vijest o njezinom odlasku iz grupe Colonia, a nakon što je krenula u solo vode sa svojim prvim singlom “2 luđaka”, osmijeh joj ne silazi s lica.

Uz poslovne uspjehe za životno zadovoljstvo nužna je i ljubavna sreća, a 44-godišnjakinja ju je pronašla sa svojim suprugom Miroslavom Levakom, poduzetnikom i višestrukim prvakom u bodybuildingu, s kojim je bračne zavjete izmijenila 2014. godine u krugu obitelji i najbližih prijatelja.

Linker
25. travanj 2024 01:25