Jure Perišić
'Dva luđaka'

Indira predstavlja prvu pjesmu nakon odlaska iz Colonije

Nakon što je ekskluzivno za magazin Gloria otkrila da kreće u solo karijeru, Indira Levak predstavlja svoj novi "2 luđaka". Na samostalnu ju je karijeru, kako je otkrila, navela želja za novom, svježom energijom i izazovima te ”zamor materijala” u odnosu s Borisom Đurđevićem s kojim je prije 21 godinu osnovala najpoznatiju hrvatsku dance grupu.

Kao što je i obećala svojoj publici, samo mjesec dana nakon odluke da kreće u samostalnu karijeru i ekskluzivnog intervjua za magazin Gloria, Indira Levak okupila je tim kreativaca i snimila pjesmu „2 luđaka“ koju, kao autor glazbe, potpisuje aranžer i glazbeni producent Branimir Mihaljević. Svoj je prvi singl u solo karijeri objavila pod novim scenskim imenom Indira, a otkrila je kako planira surađivati s raznim autorima te ne isključuje ni mogućnost da zapjeva i poneku autorsku pjesmu.

Jure Perišić

„Da bi pjesma došla do srca publike potrebno je ispuniti sva njihova očekivanja, ali i biti iskren. Ja nikada ne kalkuliram pa tako ni kod pjesama. Kad čujem ritam koji me pokreće, melodiju koja mi stvara trnce pod kožom, onda znam da je to pjesma za mene. Upravo to se dogodilo kada sam čula „2 luđaka“, a sada me zanima reakcija publike, njihova potpora mi je najvažnija. Zaista sam uživala s ekipom u studiju, dala sam im smjernice, kakav zvuk želim i Branimir je odmah shvatio.“ izjavila je Indira koja mnogo očekuje od ove pjesme koja izlazi pod etiketom RTL Music i čini prvi korak kojim nastavlja svoje glazbeno putovanje s ovom tvrtkom.

Jure Perišić

"Za Indirinu pjesmu okupio sam ekipu mladih, ali na klupskoj sceni aktivnih ljudi. Tako smo Denz i ja dobili moderan zvuk, a tekst su pisali Antonija Šola i J.Miljan." otkrio je autor i producent Branimir Mihaljević s kojim je Indira već uspješno surađivala na nekim projektima te je zato nastavak suradnje bio logičan slijed.

Jure Perišić

Spot je sniman na nekoliko lokacija u Samoboru, a uz Indiru - čiji atraktivni kostimi te haljina nose potpis Krie Designa - u spotu se pojavljuje J.Miljan koji izvodi dio pjesme, DJ, plesačice i parkuristi koji daju dinamiku cijeloj priči osmišljenoj od strane redateljske ekipe - Sandre Mihaljević i Igora Ivanović. U nastavku možete pogledati spot za pjesmu "2 luđaka".

Linker
18. travanj 2024 23:58