Getty Images
Svi su zbunjeni!

Ipak se ne razvode? Scarlett Johansson se pojavila u New Yorku s bivšim suprugom

Manje od mjesec dana nakon što mu je servirala papire za razvod trogodišnjeg braka, američka glumica Scarlett Johansson pojavila se s uskoro bivšim suprugom, Francuzom Romainom Dauriacom, na eventu u New Yorku.

Svi su pomalo zbunjeni ovim pojavljivanjem jer je par u posljednje vrijeme zaoštrio odnose, a činilo se kako će brakorazvodna parnica poprimiti klasične neugodne karakteristike borbe za skrbništvo nad njihovom dvogodišnjom kćerkicom Rose Dorothy Dauriac. Američka glumica i francuski medijski stručnjak prvi su put objavili da se rastaju 25. siječnja 2017., ali su se već istu večer pojavili zajedno na umjetničkom događanju. Također, bivši supružnici prošlog su prosinca zajedno došli na party otvorenja njihovog zajedničkog projekta Yummy Pop - trgovini posvećenoj kokicama koju su otvorili u Parizu. Povjerljivi je izvor tada časopisu People rekao da su se već mjesecima prije toga razišli.

NEW YORK, NY - APRIL 05:  Romain Dauriac and Scarlett Johansson attend the Singular Object Art Opening Cocktail Reception at 53W53 Gallery on April 5, 2017 in New York City.  (Photo by Rabbani and Solimene Photography/Getty Images)
Getty Images
Romain Dauriac i Scarlett Johansson na sinoćnjem otvorenju Singular Object Art Opening u New Yorku

Prvi su put 32-godišnju glumicu sa zgodnim novinarom povezali u listopadu 2012. tijekom ručka u New Yorku. Do idućeg rujna Scarlett je imala velebni zaručnički prsten na ruci, a tajno vjenčanje uslijedilo je 2014. Posljednjih smo dana čitali o njihovoj rastavi, ali čini se kako možda javnost ipak ne poznaje sve detalje.

Linker
15. travanj 2024 20:42