Foto: Bojan Zibar
Foto: Bojan Zibar

Trendi u izlasku

Ivana, Korana, Ana... Svi nose špic cipele!

Korana Gvozdić, Ivana Mišerić, Ana Begić, i Ecija Ivušić samo su neke od poznatih dama koje su se okupile na zagrebačkom događanju i pritom pokazale da modne trendove prate u stopu.

Komad koji je devedesetih bio 'must have' u svim ženskim ormarima prije nekoliko se godina ponovno vratio na velika vrata, a trend su rado prigrlile i poznate dame koje ne izlaze iz špic cipela. 

Voditeljica Korana Gvozdić na predstavljanje novog zagrebačkog dućana došla je culottes hlačama, bijelim i na tanke crne pruge, uz koje je kombinirala salonke sa špic vrhom, te jednostavnom, toplom crnom majicom s tako trendi biserićima na rukavima.

Jedne iznimno trendi i iznimno hrabre hlače pokazala je radijska voditeljica Ivana Mišerić - od prozirnog materijala koji je sve do poda padao u nizovima volana. Uz ove pomalo dramatične hlače nosila je šarenu majicu i i sivu kožnatu jaknu u bikerskom stilu, a s bojom jakne stapale su se njezine 'špic štiklice'. U haljini je došla i glumica Ana Begić Tahiri, i to od prljavoružičastog baršuna, a kombinirala ju je s crnom majicom, debelim crnim hulahopkama te špic salonkama.

 

Foto: Bojan Zibar

Korana Gvozdić

Foto: Bojan Zibar

Foto: Bojan Zibar

Foto: Bojan Zibar

Ivana Mišerić, Ecija Ivušić, Korana Gvozdić, Ana Begić Tahiri