Instagram
INTIMNI TRENUCI S DJECOM

Ivanka Trump je u privatnom životu baš poput svake mame na svijetu

Svaki dan Ivanke Trump, najstarije kćeri američkog predsjednika Donalda Trumpa, mora biti savršeno organiziran i isplaniran do u minutu – kao zaposlenica američke vlade, odnosno desna ruka svome ocu, te kao supruga i majka troje male djece, o mnogočemu mora brinuti.

Bliži se kraj školske, odnosno vrtićke godine, pa Ivanka Trump uz sve svoje dužnosti u Bijeloj kući pokušava što više biti pri ruci svojoj djeci. U javnosti, služeći se društvenim mrežama, gradi sliku brižne majke - tako je i ovih dana pokazala kako je izgledalo njezino jutro s trogodišnjim sinom Josephom Frederickom na njegov zadnji 'radni' dan prije ljetnih praznika. Potom je na svom Instagramu objavila i fotografiju na kojoj u popodnevnim satima uči sa svojom petogodišnjom Arabellom.

Osim Josepha i Arabelle, Ivanka i njezin suprug Jared Kushner, koji je također predsjednikov savjetnik, imaju i sina Theodora Jamesa kojemu je tek jedna godina.

Upravo to usklađivanje privatnog i poslovnog života natjeralo je Ivanku da napiše knjigu ‘Žene koje rade: prepisivanje pravila za uspjeh’, koja je nedavno ugledala svjetlo dana. U njoj je opisala kako postiže taj ključni balans između posla i obitelji, a otkrila je i metode za kojima se vodi u odgoju djece. S Arabellom, koja voli knjige, najviše se trudi čitati priče i odlaziti u knjižnicu, a Josephom se igra autićima, na podu, barem 20 minuta svaki dan, dok Theodorea pokušava nahraniti bočicom dva ili tri puta dnevno. Upravo je najmlađem djetetu pripalo i vrijeme za uspavljivanje. Večer samo za nju i supruga, s kojim je već deset godina, na red dolazi samo jednom u dva tjedna!

Morning kisses on Joseph's last day of school! We are so excited for the summer!

A post shared by Ivanka Trump (@ivankatrump) on

Linker
20. travanj 2024 07:19