Getty Images
GLAZBENA NAGRADA

James Corden će voditi dodjelu Grammyja

Britanski glumac i komičar James Corden, voditelj popularnog The Late Late Showa na američkoj televiziji, vodit će dodjelu Grammyja 2017.

James Corden će na ovoj poziciji zamijeniti repera LL Cool J-a koji je bio voditelj showa od 2011. godine, a jedan od glavnih razloga njegovog odabira je nevjerojatna popularnost koncepta „Karaoke u automobilu“.

"Karaoke u automobilu“ (Carpool Karaoke) su jedan od najpopularnijih segmenata Cordenovog Late Late Showa i gotovo svako njihovo izdanje postane viralni hit. Koncept je, ustvari, vrlo jednostavan: voditelj u automobilu vozi glazbene zvijezde ili poznate osobe izvan glazbenog svijeta i onda zajedno – pjevaju. U automobilu su s Cordenom dosad pjevali i Justin Bieber, Elton John, Adele, Michelle Obama i Lady Gaga.

Corden ima iskustva u vođenju dodjela glazbenih nagrada, bio je voditelj Brit Awardsa od 2011. do 2014., a u međuvremenu je postao velika zvijezda i stekao ogromnu popularnost pa je Vogue napravio vrlo zanimljiv video u kojem su mu postavili 73 neočekivana pitanja.

Linker
19. travanj 2024 12:52