Instagram
U nju se gledalo

Je li Izabel Kovačić imala najljepšu haljinu na svadbi Tije i Marija Mamića?

Dvije su damice pokupile nemalu pozornost na vjenčanju Tije Jurčić i Marija Mamića, obje iz nogometnog svijeta - Izabel Andrijanić, supruga Matea Kovačića, i Dina Dragija, djevojka Tina Jedvaja.

U raskošnoj bijeloj vjenčanici prepunoj čipke, duge raspuštene kose koja joj je u valovima padala niz ramena, s buketom bijelih ruža u ruci, stala je sinoć pred matičara event menadžerica Tia Jurčić, zaklevši se na vječnu ljubav Mariju Mamiću, sinu Zdravka Mamića, bivšeg izvršnog predsjednika GNK Dinama. Mario joj je 'Uzimam' uzvratio u trodijelnom sivom odijelu, košulji i svečanoj kravati, a potom su s obitelji i prijateljima slavili do sitnih jutarnjih sati u hotelu Westin u Zagrebu.

No, nemalo su pozornosti ugrabile i uzvanice koje su se pojavile na vjenčanju - Izabel Kovačić, supruga nogometaša Matea Kovačića, kojoj je vlastita svadba u tom istom hotelu prije četiri mjeseca. Izabel se pojavila u do poda dugačkoj haljini, ali izazovno otvorenoj na leđima, koja joj je pristajala kao salivena. Družila se ondje s Dinom Dragijom, djevojkom nogometaša Tina Jedvaja, nogometnog reprezentativca koji nastupa za njemački Bayer Leverkusen. Dina je pak došla u hlačama i trendi jaknici, sva u crnom osim - salonki, koji su izazivale crvenom bojom.

No, ni mladenkina kuma Višnja, supruga Marka Vjetrovića, glasnogovornika nogometnog kluba Partizan i prijatelja para, nije bila samozatajna u duboko dekoltiranoj tamnoplavoj haljini s prorezom - do bokova!

A post shared by Visnja Vjetrovic (@vishhnja) on

A post shared by SalonFranić (@salonfranic) on

A post shared by SalonFranić (@salonfranic) on

Linker
17. travanj 2024 11:22