PROBLEMI S DRUŠTVENIM MREŽAMA

Je li vladavina Kim Kardashian na Instagramu gotova?

Jedna od predstavnica vjerojatno najpoznatije obitelji na svijetu, Kim Kardashian, ovih je dana ponovno u centru pozornosti. Naime, Kim bi mogla izgubiti podršku svojih sljedbenika na društvenim mrežama, a za sve su krivi filteri i photoshop!

Kim Kardashian jedna je od popularnijih osoba na Instagramu. Sa svojih skoro 100 milijuna sljedbenika peta je najpopularnija osoba na toj društvenoj mreži, odmah iza Arijane Grande, Beyonce, Taylor Swift i Selene Gomez. No, u posljednjih nekoliko dana Kim je izgubila čak 100, 000 fanova koji ju više ne žele slijediti. Razlog tome je vizualna prevara odnosno nedavno objavljena fotografija njezine stražnjice bez filtera koja dokazuje kako je Kim ipak samo žena s običnim problemom celulita na nezgodnim mjestima.

Happy Birthday @steph_shep I love this pic of us!

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Njezini su se fanovi okrenuli protiv nje vjerujući kako su njezine dosadašnje besprijekorne fotografije s minimalno odjeće koje Kim redovito objavljuje na Instagram profilu, zapravo bile čista prevara. Dokaz tome je paparrazo fotografija snimljena za vrijeme njezinog nedavnog odmora u Meksiku na kojoj se vidi neprivlačan trenutak celulita. Napali su je vjerujući kako njezino tijelo na toj fotografiji izgleda sasvim drugačije te kako je cijelo vrijeme koristila photoshop i razne filtere kako bi uvjerila javnost u nešto što zapravo nije. Izgubiti brojne fanove je težak udarac za nekog čija popularnost o njima ovisi.

27-4-2017

Kourtney Kardashian writes
Profimedia, Planet

Linker
18. travanj 2024 15:30